KYOCERA MK-1140

Gamintojas: KYOCERA

Modelis: 1702ML0NL0

EAN: 0632983025161

KYOCERA MK-1140 yra aukštos kokybės spausdintuvų komplektas, sukurtas jūsų spausdinimo patirtį pakelti į naują lygį. Šis aukšto veikimo įrenginys yra specialiai sukurtas modeliams FS-1035MFP ir FS-1135MFP, užtikrinantis optimalų suderinamumą su visais spausdinimo poreikiais.

Šis spausdintuvų komplektas pasižymi Harmonizuotosios sistemos (HS) kodu 84439990, rodančiu jo kokybę ir atitiktį tarptautiniams standartams. Šį spausdintuvų komplektą sukūrė gerai žinomas gamintojas KYOCERA, todėl jis garantuos aukštą kokybę, ilgaamžiškumą ir pasitikėjimą, nes yra patikrintas ir skirtas būti patikimu jūsų biuro įrangos papildymu.

KYOCERA MK-1140 yra puiki sprendimo verslui ir asmenims, ieškantiems efektyvaus ir veiksmingo spausdintuvų komplekto. Jo techninės specifikacijos padaro jį vienu iš įspūdingiausių spausdintuvų komplektų rinkoje. Investuodami į šį produktą, žingsnis link sklandesnės ir produktyvesnės spausdinimo patirties yra garantuotas.

Šio spausdintuvų komplekto suderinamumas užtikrina sklandų ir beprobleminį spausdinimą, todėl jis yra būtinas produktas verslui ar asmenims, kurie dažnai turi spausdinti. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori padidinti biuro produktyvumą bei efektyvumą.

Iš esmės, jei ieškote spausdintuvų komplekto, skirta veiklai orientuotiems spaudimams lengvai atlaikyti, KYOCERA MK-1140 yra produktas jums. Jo aukšta kokybė ir suderinamumo funkcijos padaro jį puikiu papildymu bet kuriam biuro ar namų darbo erdvei. Tai kodėl laukiate? Užsisakykite dabar ir pasiruoškite išbandyti aukštos kokybės spausdinimo patirtį kaip niekada anksčiau!


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Suderinamumas FS-1035MFP, FS-1135MFP
Techniniai duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84439990