Sony ALC-F55S

Gamintojas: Sony

Modelis: ALCF55S.SYH

EAN: 4905524394207

Sony ALC-F55S yra aukštos kokybės fotoaparatų rinkinys, kuris sukurtas siekiant nuostabaus vaizdo kokybės ir išskirtinės veiklos. Šis rinkinys, kurį sukūrė žinomo gamintojo Sony, yra puiki draugystė visiems fotografavimo įgūdžių lygių žmonėms.

Naudodamas aukštos rezoliucijos jutiklį, Sony ALC-F55S fiksuoja kvapą gniaužiančias detalės turinčias fotosesijas ir vaizdo įrašus, išskirtiniu aiškumu. Su 20 megapikselių jutikliu galėsite įamžinti kiekvieną niuansą ir įkvėpti kūrybinį vaizdą.

Šis fotoaparatas, turintis daugybę pažangių funkcijų, siūlo universalias fotografavimo galimybes. Platus ISO diapazonas užtikrina puikų veikimą sunkioms apšvietimo sąlygoms, leidžiantį užfiksuoti nuostabias detalėse gausas net prastose apšvietimo sąlygose.

Sony ALC-F55S suteikia tikslų automatinį fokusavimą, užtikrinantį, kad jūsų objektai visada būtų aštrūs ir idealiai sureguliuoti. Nepriklausomai nuo to, ar fotografuojate greitą veiksmą, ar fotografuojate portretus, šis fotoaparatas užtikrina greitą ir tikslų fokusavimą, padedantį užfiksuoti tobulą akimirką.

Priverskite save išpūsti kūrybiškus sprendimus naudodami įvairius fotografavimo režimus ir efektus. Sony ALC-F55S suteikia įvairias menines galimybes, leidžiančias eksperimentuoti su skirtingais stiliais ir sukurti unikalias nuotraukas, atspindinčias jūsų asmeninį viziją.

Su lengvu ir kompaktu dizainu šis fotoaparatas yra labai nešiojamas, todėl tai puikus pasirinkimas fotografams, keliaujantiems į kelionę. Jo intuityvus sąsajos ir naudotojo draugiški valdymo elementai padeda lengvai naršyti nustatymų sąrašų, užtikrinant nematomą fotografavimo patirtį.

Sony ALC-F55S taip pat siūlo tinklą be sutrumpinimo galimybes, leidžiantias lengvai perkelti nuotraukas ir vaizdo įrašus bevieliu būdu, patogiam dalijimuisi ir saugojimui. Su įmontuotu Wi-Fi ir NFC galite lengvai prisijungti prie savo išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje, suteikiant jums daugiau lankstumo ir kontrolės per savo mediją.

Įtraukiant aukščiausios kokybės technologiją ir puikų vaizdo kokybę, Sony ALC-F55S yra išskirtinis fotoaparatas, leidžiantis jums tiksliai ir kūrybiškai įamžinti pasaulį aplink jus. Nesvarbu, ar esate profesionalus fotografas, ar entuziastingas hobistas, šis rinkinys neabejotinai pakels jūsų fotografiją į naują lygį.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €10.07 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
baitukas.lt

baitukas.lt

Sony lens cap ALC-F55S €10.07

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Produkto spalva Juoda
Svoris ir matmenys
Aukštis 55 mm