Fellowes 5411301 popieriaus pjaustyklės priedas Atsarginiai ašmenys

Gamintojas: Fellowes

Modelis: 5411301

EAN: 0043859554782

Penkikratnio "Fellowes SafeCut Replacement Blades - 3 pack" pakeitimo peilių rinkinys yra būtinas aksesuaras jūsų popieriaus pjovikliui. Šie pakeitimo peiliai yra specialiai sukurti atitikti Fellowes popieriaus pjoviklius, užtikrinant puikų dėvėseną ir maksimalų našumą.

Šie pakeitimo peiliai yra kompaktiški ir lengvai valdomi, jų aukštis yra 35 mm, plotis - 35 mm, o gylis - 10 mm. Jie yra gaminami atsižvelgiant į precizika ir patvarumą, garantuojant švarius ir tikslus pjūvius kiekvieną kartą.

3 rinkinys užtikrina, kad turėsite pakankamai pakeitimo peilių rankose, kad galėtumėte pjauti be jokių pertraukų. Nesvarbu, ar esate studentas, profesionalas ar mėgėjas, turėti papildomus peilius rankose visada yra išmintinga idėja.

Fellowes, patikimas pramonės gamintojas, sukūrė šiuos pakeitimo peilius pagal aukščiausius kokybės ir našumo standartus. Jie yra sukurti ilgam ir atlaiko didelį naudojimą, todėl tai patikimas pasirinkimas visoms jūsų pjovimo poreikiams.

Pakeiskite suryšusius peilius penkių dalių "Fellowes SafeCut Replacement Blades" rinkiniu ir mėgaukitės bevaisiais pjovimo metais. Įsitikinkite, kad reguliariai keičiate peilius, kad jūsų popieriaus pjoviklis visada būtų geriausioje būklėje. Su šiais pakeitimo peiliais galite pasiekti tikslų ir profesionalų rezultatą su lengvumu.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €8.56 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Fellowes 5411301 popieriaus pjaustyklės priedas Atsarginiai ašmenys €8.56

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Techniniai duomenys
Produkto spalva Permatomas
Tipas Atsarginiai ašmenys
Svoris ir matmenys
Aukštis 35 mm
Plotis 35 mm
Ilgis 10 mm