Philips StyleCare Essential 16 mm vamzdelis, 200 °C temperatūra, suktukas

Gamintojas: Philips

Modelis: BHB862/00

EAN: 18710103819469

Philips 16 mm skersmens 200°C temperatūros garbanojimo žnyplės yra puikus pasirinkimas norintiems suteikti savo plaukams tvarkingus garbanėlius ir žiedus. Šios garbanojimo žnyplės yra tiesios cilindro formos ir sugeba sukurti didžiausią temperatūrą iki 200°C. Jos yra skirtos dirbti su ilgesniais plaukais ir tinkamos tiek ilgiems, tiek vidutinio ilgio plaukams.

Šios garbanojimo žnyplės turi keraminę kaitinimo sistemą, todėl pasiruošimo laikas yra tik 60 sekundžių. Nors reguliuojamo termostato funkcija nėra prieinama, tačiau galite mėgautis jonizavimo ir keraminio padengimo funkcijomis. Be to, garbanojimo žnyplės yra aprūpintos šaltuoju galu, kuris padeda jas lengviau ir saugiau tvarkyti naudojimo metu.

Produktas yra dviejų spalvų: Juoda ir balta, o jo laidinukas yra 1,8 m ilgio ir gali pasukti 360 laipsnių kampu, kuris leidžia laisvai judėti ir tvarkyti plaukus neabejotinai. Be to, produktas yra aprūpintas indikacija ir pasiruošimo indikatoriumi, kad galėtumėte sekti, kaip produktas veikia. Šių garbanojimo žnyplių automatinis išjungimo funkcija nėra numatyta, tačiau tai leidžia Jums patiems nuspręsti, kada jas išjungti.

Philips 16 mm skersmens 200°C temperatūros garbanojimo žnyplės yra tinkamos naudoti visame pasaulyje, turinčioje pasaulio standartus, taigi jos tikrai puikiai tinka keliaujantiems asmenims. Ši garbanojimo žnyplės skersmuo yra 1,6 cm, todėl Jūsų plaukai bus susuktos tvarkingos garbanos ir žiedai, suteikiantys drąsios išvaizdos įspūdį. Jei ieškote efektyvaus ir universaliosios plaukų formavimo priemonės, kuri suteiks Jums puikių rezultatų, Philips 16 mm skersmens 200°C temperatūros garbanojimo žnyplės yra būtent tai, ko reikia.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €20.63 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Philips StyleCare Essential Curler BHB862/00 Warranty 24 month(s), Ceramic heating system, Barrel diameter 16 mm, Temperature (max) 200 °C, Number of heating levels 1, Display No, Black/white €20.63
techarena.lt

techarena.lt

Philips StyleCare Essential Curler BHB862/00 Warranty 24 month(s), Ceramic heating system, Barrel diameter 16 mm, Temperature (max) 200 °C, Number of heating levels 1, Display No, Black/white €22.95

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ergonomija
Parengties indikatoriaus
Indikacijos šviesa
Pasukamas laidas
Laido ilgis 1,8 m
Automatinis išjungimas
Įmontuotas ekranas
Savybės
Galutinis rezultatas Tight curls and ringlets
Plaukų ilgio tipas Long, Medium
Veikimo charakteristikos
Įkaitimo trukmė 60 s
Temperatūra (maks) 200 °C
Temperatūra (min.) 200 °C
Tinka plaukų ilgiui Lipnios etiketės
Garbanojimo paviršiaus forma Tiesus cilindro formos
Karščio nustatymai 1
Reguliuojamas termostatas
Keraminė kaitinamoji sistema
Jonizavimo funkcija
Plaukų džiovinimas
Lengvas plaukų tiesinimas
Plaukų garbanojimas
Plaukų tiesinimas
Technologija Šiltas
Tipas Garbanojimo žnyplės
Konstrukcija
Keraminė danga
Produkto spalva Juoda, Balta
Techniniai duomenys
Šilumos nuostatų skaičius 1
Energijos valdymas
AC įėjimo įtampa Wereldwijd V
Svoris ir matmenys
Vamzdžio skersmuo 1,6 cm
Pakuotės turinys
Vėsus antgalis