Philips 8000 series BHB886/00 „Auto Curler“ su „SenseIQ“

Gamintojas: Philips

Modelis: BHB886/00

EAN: 8710103992110

Philips 8000 serijos BHB886/00 „Auto Curler“ su „SenseIQ“ yra aukštos kokybės plaukų formavimo šukos, kurios suteiks jums puikią galimybę sukurti stilingas šukuosenas be pastangų. Šis garbanojimo įrankis yra labai patogus ir lengvai naudojamas, todėl tinkamas tiek patyrusioms, tiek naujokėms plaukų formavime.

Viena iš šių plaukų formavimo šukų savybių yra šiltas technologijos funkcija, kuri užtikrina, kad šukos greitai įkaistų, taupydamos jūsų laiką ir leisdamos jums greitai pradėti formuoti savo plaukus. Be to, šukos turi reguliuojamą termostatą su trimis karščio nustatymais, taip galėsite pasirinkti tinkamą temperatūrą pagal savo plaukų struktūrą ir stilių.

Šios plaukų formavimo šukos yra aprūpintos jonizavimo funkcija, kuri padeda mažinti plaukų elektrinimąsi ir sukuria glotnų ir švelnų plaukų efektą. Temperatūros diapazonas yra nuo 170°C iki 210°C, todėl galėsite pasirinkti tinkamą temperatūrą pagal savo poreikius.

Taip pat, Philips 8000 serijos BHB886/00 „Auto Curler“ su „SenseIQ“ yra puikus pasirinkimas norintiems greitai sukurti įspūdingas garbanas. Automatinio pasukimo funkcija leis jums sukurti vienodus ir simetriškus garbanų sukinėjimus, o garbanojimo laiko parinktys (8, 10, 12 sekundžių) leis jums pasiekti pageidaujamą garbanų formą.

Šių plaukų formavimo šukų ypatybės taip pat apima AC maitinimo šaltinį ir universalią įėjimo įtampą, kurie suteikia jums patogumą ir galimybę naudoti šukas bet kurioje šalyje. Produktas yra prieinamas dviem spalvomis - pilka ir balta, taip pat turi kabantį žiedą pakabinimui.

Be to, plaukų formavimo šukos turi keletą paprastų, bet svarbių funkcijų ir savybių, įskaitant automatinį išjungimą po 60 minučių, pasukamą laidą, kuri užtikrina papildomą naudojimo patogumą, ir įmontuotą ekraną, kuri suteikia papildomą funkcionalumą.

Philips 8000 serijos BHB886/00 „Auto Curler“ su „SenseIQ“ yra patikimas ir kokybiškas plaukų formavimo įrankis, kuris padės jums sukurti stilingas šukuosenas su minimaliomis pastangomis.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €119.91 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
onoff.ee

onoff.ee

Philips HR3032/00 ProBlend Plus €119.91
www.tet.lv

www.tet.lv

Philips BHB886/00 €144.00

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ergonomija
Pasukamas laidas
Automatiškai išsijungia po 60 min
Automatinis išjungimas
Įmontuotas ekranas
Veikimo charakteristikos
Automatinis pasukimas
Garbanojimo laikas 8,10,12 s
Įkaitimo trukmė 3 s
Temperatūra (maks) 210 °C
Temperatūra (min.) 170 °C
Karščio nustatymai 3
Reguliuojamas termostatas
Jonizavimo funkcija
Plaukų garbanojimas
Plaukų tiesinimas
Technologija Šiltas
Tipas Garbanojimo žnyplės
Konstrukcija
Pakabinimo tipas Kabantis žiedas
Produkto spalva Pilka, Balta
Energijos valdymas
AC įėjimo įtampa Unierzális V
Maitinimo šaltinis AC