StarTech.com ICUSB128410 paralelinis kabelis Juoda 30,5 m

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: ICUSB128410

EAN: 0065030834216

StarTech.com 10 ft USB į paralelinį spausdintuvo adapterį - M/M yra patikimas ir patogus sprendimas, skirtas prijungti jūsų paralelinį spausdintuvą prie USB pajungtos įrangos. Šis adapteris, turintis 10 pėdų (30,5 metrų) ilgį, leidžia lankstiai įrengti spausdintuvą, nesutrikdant ryšio kokybės.

Šis adapteris, sukurta patraukli juoda spalva, puikiai tinka bet kuriam įrenginiui. 1 jungtis yra Centronics jungtis, o 2 jungtis yra USB A tipo jungtis, todėl jis yra suderinamas su įvairiais spausdintuvais ir įrenginiais. Vyrų / vyrų jungties lytis užtikrina saugų ir stabilų ryšį tarp jūsų spausdintuvo ir USB prievado.

Pakuotėje yra adapteris, kuris sveria apie 172 gramus. Jis turi kompaktišką dizainą, paketo matmenys yra 220 mm ilgio, 16 mm aukščio ir 200 mm pločio. Tai padeda lengvai saugoti ir pervežti.

Norint patogumo ir efektyvumo, StarTech.com USB į paralelinį spausdintuvo adapterį taip pat suderinamas su pagrindinėmis operacinėmis sistemomis, įskaitant „Windows“ ir „Mac“. Ši universalumas leidžia lengvai integruoti į jūsų esamą įrangos rinkinį be papildomo programinės įrangos ar tvarkyklių poreikio.

Be to, produktas tiekiamas komplekte su išorine dėžute, kurių matmenys yra 275 mm aukščio, 370 mm pločio ir 415 mm ilgio. Kiekvienoje dėžutėje yra 60 adapterių vienetų, užtikrinantis pakankamą tiekimą didesnėms sistemoms ar organizacijoms.

StarTech.com 10 ft USB į paralelinį spausdintuvo adapterį - M/M sukurtas taikant aukštą kokybės ir patvarumo standartus. Jis yra pagamintas atitikti griežtus pramonės standartus, užtikrinantis patikimą veikimą ir ilgaamžiškumą. Todėl, jei ieškote patikimo spausdintuvo kabelio, siekiant pagerinti savo spausdinimo patirtį, šis adapteris yra puikus pasirinkimas.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Jungties lytis Kištukinis / kištukinis
Kabelio ilgis 30,5 m
Jungtis 2 USB A tipo
Jungtis 1 Centronics
Produkto spalva Juoda
Tvarumas
Tvarumo reikalavimų laikymasis Taip
Tvarumo sertifikatai CE, RoHS
Svoris ir matmenys
Svoris 163 g
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 172 g
Pakuotės aukštis 16 mm
Pakuotės gylis 220 mm
Pakuotės plotis 200 mm
Logistikos duomenys
Gaminių skaičius pagrindinėje (išorinėje) dėžėje 60 vnt
Pagrindinės (išorinės) dėžės aukštis 275 mm
Pagrindinės (išorinės) dėžės ilgis 415 mm
Pagrindinės (išorinės) dėžės plotis 370 mm
Darniosios sistemos (DS) kodas 84439990