Kensington SmartFit SoleMate Pro Elite Pilka

Gamintojas: Kensington

Modelis: K50345EU

EAN: 5028252596688

Kensington SmartFit® SoleMate™ Pro Elite ergonomiškas ir praktiškas kojų atpūstuvų yra puiki papildymas Jūsų darbo vietai. Šis kojų atpūstuvų dizainas yra sukurtas suteikti patogumą ir palaikymą, padėti sumažinti spaudimą ant kojų, gerinti laikyseną ir sumažinti nuovargį dėl ilgo sėdėjimo.

Su posvyrio kampo intervalu nuo 0 iki 18 laipsnių, jis leidžia Jums rasti patogiausią ir ergonomiškiausią kojų ir kojinių padėtį. Kojų atpūstuvų aukščio intervalas yra nuo 9 iki 12 cm, o tai užtikrina, kad jis gali būti pritaikytas pagal individualius poreikius.

Produktas yra lengvas, sveriantis vos 2,3 kg, taip pat turi neslystančią pagrindą papildomai stabilumui ir saugumui. Pilka spalva suteikia jam elegantišką ir modernų išvaizdą, kuri puikiai papildo bet kokią darbo vietą.

Kensington SmartFit® SoleMate™ Pro Elite ergonomiškas kojų atpūstuvų yra lengvai valomas, todėl tai yra higieniškas pasirinkimas tiek darbo vietose, tiek namų biuruose. Jo aukščio reguliavimo funkcija leidžia jam patogiai tilpti po daugeliu stalų, o kompaktiškas dizainas užtikrina, kad jis neuzimtų per daug vietos.

Nesvarbu, ar praleidžiate ilgas valandas sėdėdami prie stalo, ar tiesiog norite patogaus ir palaikančio kojų atpūstuvų, Kensington SmartFit® SoleMate™ Pro Elite ergonomiškas kojų atpūstuvų yra būtinas papildymas bet kuriai darbo vietai.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €77.24 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Kensington SmartFit SoleMate Pro Elite Pilka €77.24

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Aukščio reguliavimas Taip
Posvyrio kampo intervalas 0 - 18 °
Lengva valyti Taip
Neslidus pagrindas Taip
Produkto spalva Pilka
Svoris ir matmenys
Svoris 2,3 kg
Aukštis (mask.) 12 cm
Ilgis (min) 9 cm