Kensington 56146 pakojis Juoda, Pilka

Gamintojas: Kensington

Modelis: 56146

EAN: 5011858561464

Kensington SmartFit® SoleMate Plus Footrest yra ergonomiškas gaminys, sukurta suteikti jums optimalią komforto ir paramos patirtį darbo metu. Šis kojų atlošas turi reguliuojamą aukštį ir posvyrio kampą nuo 0 iki 20°, leidžiantį jums lengvai prisitaikyti ir pritaikyti jį pagal jūsų asmeninius pageidavimus ir ergonomikos poreikius.

Kojų atlošo platformos plotis yra 45 cm, o gylis - 35 cm. Tai suteikia pakankamai vietos jūsų kojoms patogiam ilsėtis. Minimalus aukštis yra 8.89 cm, o maksimalus - 12.7 cm, leidžiantis jums pasirinkti idealų aukštį, užtikrinantį maksimalų komfortą.

Produktas yra juodos ir pilkos spalvos, kurios suteikia šiuolaikiškumo jūsų darbo erdvėje. Taip pat jis turi aukščio reguliavimo funkciją, leidžiančią jums lengvai pakelti arba nuleisti kojų atlošą iki norimos pozicijos.

Kensington SmartFit® SoleMate Plus Footrest - tai inovatyvus dizainas ir puikiai atliekama funkcija, kurie padarė jį puikiu papildu bet kuriai biuro ar darbo erdvei. Patirkite padidintą komfortą ir pagerintą laikyseną su šiuo universaliojo kojų atlošu.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €67.97 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Kensington SoleMate Plus reguliuojama pakreipimo pėdų atrama su SmartFit technologija €67.97

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Aukščio reguliavimas
Posvyrio kampo intervalas 0 - 20 °
Produkto spalva Juoda, Pilka
Svoris ir matmenys
Svoris 3,04 kg
Aukštis (mask.) 12,7 cm
Ilgis (min) 8,89 cm
Platformos gylis 35 cm
Platformos plotis 45 cm