Microsoft Windows Server CAL 2022 Klientų prieigos licencija (CAL) 1 licenc.

Gamintojas: Microsoft

Modelis: R18-06430

EAN: 0889842771558

Microsoft Windows Server CAL 2022 klientų prieigos licencija (CAL) yra neatėjama investicija bet kuriai įmonei, naudojančiai Windows serverius. Ši licencija leidžia vienam naudotojui ar įrenginiui naudoti Windows Server ir jo funkcijas be papildomų licencijų reikalavimo. Licencijos tipas yra Klientų prieigos licencija (CAL), o programos tipas yra Licencija.

Tai yra puikus pasirinkimas mažoms įmonėms ar tiems, kurie tik pradeda naudoti Windows Server. Ši licencija yra skirta vienam naudotojui ir yra anglų kalba, užtikrinanti patogų ir efektyvų darbą. Licencija yra suderinama su Windows Server 2022, užtikrinanti sklandų jūsų sistemos veikimą.

Licencijos kiekis - viena, o vieno naudotojo ar įrenginio pakanka pasirinktumėte šią licenciją. Tai yra ekonomiškas būdas valdyti jūsų Microsoft serverius ir yra tinkamas verslams siekiantiems didinti savo mastą ar atnaujinti savo serverius.

Apibendrinant, Microsoft Windows Server CAL 2022 klientų prieigos licencija yra naudingas produktas bet kuriai įmonei, norinčiai operuoti Windows Serveriuose. Licencijos tipas yra Klientų prieigos licencija (CAL), programos tipas yra Licencija ir kalbos versija yra anglų kalba. Į paketą įeina viena licencija vienam naudotojui ar įrenginiui, tai yra ekonomiška ir yra puikus pasirinkimas mažoms įmonėms ar tiems, kurie tik pradeda naudoti Windows Server.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €180.21 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Microsoft R18-06430 Windows Server CAL 2022 English 1pk DSP OEI 5 Clt Device CAL €180.21
www.toppc.lt

www.toppc.lt

Microsoft OEM Win CAL 2022 Device ENG 5Clt R18-0643 €199.04

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Licenzija
Licencijos kiekis 1 licenc.
Licencijos rūšis Klientų prieigos licencija (CAL)
Programos tipas Licencija
Savybės
Kalbos versija Anglų kalba