Microsoft Windows Server CAL 2022 Klientų prieigos licencija (CAL) 1 licenc.

Gamintojas: Microsoft

Modelis: R18-06466

EAN: 0889842771916

Microsoft Windows Server CAL 2022 Client Access License (CAL) yra idealus sprendimas verslams, siekiantiems plečiasi savo tinklą ir suteikti prieigą keliems darbuotojams. Ši licencija suteikia vartotojams prieigą prie Windows Server platformos ir jos funkcijų, įskaitant failų bendrinimą ir nuotolinę prieigą. Ši licencija skirta vienai licencijai ir yra prieinama anglų kalba.

Klientų prieigos licencija (CAL) suteikia prieigą prie Windows Server platformos keliems vartotojams. Ši licencija yra programas tipo, todėl teikia teisę legaliai naudotis platforma. Microsoft Windows Server CAL 2022 Client Access License yra Operacinės sistemos kategorijoje ir yra pagaminta iš Microsoft, patikimo technologijų tiekėjo.

Ši licencija yra ideali verslams, siekiantiems padidinti efektyvumą ir lengviau dalintis failais bei informacija su savo darbuotojais. Su Microsoft Windows Server CAL 2022 Client Access License galite lengvai išplėsti savo tinklą ir suteikti naudotojams prieigą prie Windows Server platformos. Šios licencijos funkcijos taip pat apima nuotolinę prieigą ir anglų kalbos versiją.

Iš viso ši licencija teikia vieną licenciją ir yra prieinama anglų kalba. Tai padarys lengviau išplėsti savo tinklą ir padidinti savo verslo efektyvumą. Tai yra rekomenduojama licencija tiems, kas siekia suteikti prieigą prie Windows Server platformos keliems savo darbuotojams.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €239.57 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
kmobiles.lt

kmobiles.lt

SW OEM WIN SVR 2022 CAL/ENG 1PK 5CLT USER R18-06466 MS €239.57
intop.lt

intop.lt

Microsoft R18-06466 Windows Server CAL 2022 English 1pk DSP OEI 5 Clt User CAL €250.69

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Licenzija
Licencijos kiekis 1 licenc.
Licencijos rūšis Klientų prieigos licencija (CAL)
Programos tipas Licencija
Savybės
Kalbos versija Anglų kalba