Microsoft Windows Server CAL 2022 Klientų prieigos licencija (CAL) 1 licenc.

Gamintojas: Microsoft

Modelis: R18-06412

EAN: 0889842771374

Microsoft Windows Server CAL 2022 Klientų prieigos licencija (CAL) yra būtina licencija, skirta prisijungti ir naudoti Microsoft Windows Server. Naudojant šią licenciją, galite turėti saugų prisijungimą ir tvarkyti savo verslo programų ir duomenų tinklą visame Windows Server tinkle naudojant vieną kliento įrenginį arba vartotoją. Ši licencija tinka mažoms ir vidutinėms įmonėms, kurios reikalauja efektyvaus ir patikimo serverio operacinės sistemos.

Klientų prieigos licencija (CAL) yra tam, kad leistų atskiriems klientams prisijungti prie Microsoft Windows Server. Programos tipas - licencija, licencijos tipas - Klientų prieigos licencija (CAL), o ši licencija parduodama anglų kalba.

Licencija yra skirta 64-bitų architektūrai, todėl ji yra visiškai suderinama su naujausiomis aparatūros platformomis. Naudojant Microsoft Windows Server CAL 2022 Klientų prieigos licenciją, galite saugiai tvarkyti vartotojų autentifikaciją ir prisijungimo teises prie serverio. Ši licencija yra daugiasluoksnės saugos režimu ir su pažangiausiais duomenų apsaugos metodais, kad saugotų jūsų verslą.

Bendrai imantis, Microsoft Windows Server CAL 2022 Klientų prieigos licencija siūlo verslams lankstumą ir saugumą, kurie yra būtini efektyviam ir patikimam operacinės sistemos serveriui valdyti ir prie jo prisijungti. Klientų prieigos licencija (CAL) ir 64-bitų architektūros palaikymo galimybė padaro šią licenciją puikiu pasirinkimu verslams, kurie reikalauja efektyvios ir patikimos serverio operacinės sistemos.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €39.55 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Microsoft R18-06412 Windows Server CAL 2022 English 1pk DSP OEI 1 Clt Device CAL €39.55
www.toppc.lt

www.toppc.lt

Microsoft OEM Win CAL 2022 Device ENG 1Clt R18-0641 €48.80

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Licenzija
Licencijos kiekis 1 licenc.
Licencijos rūšis Klientų prieigos licencija (CAL)
Programos tipas Licencija
Architektūros parama
64-bitų apdorojimas
Savybės
Kalbos versija Anglų kalba