Fujitsu Microsoft Windows Server 2022 Standard Reseller Option Kit (ROK) 1 licenc.

Gamintojas: Fujitsu

Modelis: PY-WBS5RA

EAN: 4065221329992

Fujitsu Microsoft Windows Server 2022 Standard Reseller Option Kit (ROK) yra galinga operacinė sistema, skirta verslams bet kokio dydžio. Ši programa suteikia prieigą prie naujausių funkcijų ir saugumo atnaujinimų, užtikrinant, kad jūsų verslas visuomet veiktų didžiausiu efektyvumu.

Fujitsu Microsoft Windows Server 2022 Standard Reseller Option Kit (ROK) yra puikus sprendimas mažiems ir vidutiniams verslams, nes jame yra 1 licencija, o tai padeda sutaupyti pinigų. Licencijos rūšis yra Reseller Option Kit (ROK), todėl ją lengva įsigyti ir aktyvuoti. Programos tipas yra Licencija, suteikiantis visišką prieigą prie operacinės sistemos ir jos funkcijų.

Vienas iš labai svarbių šios operacinės sistemos ypatumų yra jos palaikymas iki 16 branduolių, todėl ji yra patraukli verslams, kurie turi aukštos efektyvumo skaičiavimus. Tai užtikrina, kad jūsų verslas gali paleisti kelias programas ir procesus vienu metu be jokio vėlavimo ar sulėtėjimo.

Bendradarbiauti su Fujitsu Microsoft Windows Server 2022 Standard Reseller Option Kit (ROK) tikrai verta, jei jūsų verslas turi didelius skaičiavimo poreikius. Ši programa garantuoja jūsų verslo operacijų sklandumą ir gali prisitaikyti prie jūsų reikmės ir poreikių.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €1096.81 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Programinė įranga ROK Windows Server 2022 STD 16Core PY-WBS5RA €1096.81

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Licenzija
Licencijos kiekis 1 licenc.
Licencijos rūšis Reseller Option Kit (ROK)
Programos tipas Licencija
Savybės
Palaikomų procesoriaus šerdžių skaičius 16