ICY BOX IB-550StU3S ODD įrenginio korpusas 13,3 cm (5.25") SATA Juoda

Gamintojas: ICY BOX

Modelis: 20306

EAN: 4250078167334

ICY BOX IB-550StU3S, tai ODD įrenginių korpusas iš garsios gamintojo ICY BOX kompanijos. Šis korpusas tinka naudoti su SATA optiniais diskais ir turi stilingą juodą aliuminio korpusą. Įrenginys yra kompaktiškas, lengvas ir matmenys yra 261 x 180 x 60 mm, todėl jį lengva nešioti ir laikyti. Korpusas turi „plug and play“ funkcionalumą, todėl jo naudojimas yra paprastas ir nereikalauja jokių tvarkyklių ar programinės įrangos jūsų kompiuteryje.

Optinis diskas įrenginys yra jungiamas per SATA sąsają, o korpusas yra maitinamas per DC, kuris daro įrenginį patikimą ir energijos taupymo būdu. Tinkantis USB jungtis turi USB B tipo jungtį, o korpusas turi du kabelius, esant atvejui, reikiamo kabelio pagal turimą įrenginį.

Korpusas yra labai patogus, nes jis turi LED aktyvumo indikatorius, kurie paskelbia kai optinis diskas yra naudojamas. Be to, šis korpusas palaiko pakeitimus nepriekaištingai, be to, kad galite pakeisti optinį diską be jūsų kompiuterio išjungimo. Produktas yra pagamintas Kinijoje ir jo svoris yra gramais, o pakuotės svoris yra 1,2 kg su matmenimis - 300 x 255 x 105 mm, užtikrinant gerą apsaugą per transportavimą.

ICY BOX IB-550StU3S yra produkto spalva - Juoda, o jo korpusas yra pagamintas iš aliuminio. Be to, jis yra palaiko USB versiją 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), užtikrinantį greitą duomenų perdavimo greitį. Korpusas turi B tipo USB jungtį, kuri užtikrina paprastą prijungimą prie jūsų kompiuterio. Šis produktas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori nešioti savo optinius diskus kartu su jais.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Optinis diskas
Optinio diskų įrenginio sąsaja SATA
Dydis 13,3 cm
Ryšys
USB jungtis B tipo USB
USB versija 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
USB jungtis Taip
Veikimo charakteristikos
Pakeitimas neišjungus Taip
Maitinimo šaltinio tipas DC
„Plug and Play“ funkcija Taip
Konstrukcija
Produkto spalva Juoda
Korpuso medžiaga Aliuminis
LED indikatoriai Aktyvumas
Svoris ir matmenys
Paketo svoris 1,2 kg
Pakuotės aukštis 255 mm
Pakuotės gylis 105 mm
Pakuotės plotis 300 mm
Svoris 900 g
Aukštis 60 mm
Ilgis 180 mm
Plotis 261 mm
Pakuotės turinys
Pridėti kabeliai USB, eSATA
Logistikos duomenys
Kilmės šalis Kinija