APC UPS NETWORK MANAGEMENT CARD

Gamintojas: APC

Modelis: AP9640

EAN: 0731304355533

Pristatome APC UPS NETWORK MANAGEMENT CARD – aukštos kokybės tinklo valdymo kortelę, kuri gali būti naudojama kartu su platų laiko periodą veikiančiais APC UPS sistemomis. Ši kortelė geriausiai tinka įmonėms ir IT specialistams, siekiantiems maksimaliai užtikrinti tinklo produktyvumą ir saugumą.

Kortelė turi modernų dizainą ir keletą inovatyvių funkcijų, tokių kaip nuotolinis monitoringas, konfigūracijos valdymas ir įvykių žurnalas. Dėl to, jog kortelė leidžia nuotoliniu būdu valdyti ir troubleshootinti bet kurį prijungtą įrenginį, ji užtikrina, jog turėsite visišką kontrolę savo tinklo infrastruktūros virš.

APC UPS NETWORK MANAGEMENT CARD yra tinklo valdymo kortelės produktas, kurio SmartSlot priimančioji sąsaja užtikrina lengvą ir greitą diegimą. Be to, šios kortelės gamintojo kodas (Harmonized System (HS) code) yra 85079080, tai atspindi atliekamo darbo kokybę ir patikimumą.

Sumažinkite savo sistemos nulūžimų riziką ir visapusiškai kontroliuokite savo tinklo infrastruktūrą naudojant APC UPS NETWORK MANAGEMENT CARD – patikimą, kokybišką ir modernią tinklo valdymo kortelę.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €391.75 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

APC UPS NETWORK MANAGEMENT CARD €391.75

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ryšys
Priimančioji sąsaja „SmartSlot“
Savybės
Gaminio tipas Tinklo valdymo kortelė
Svoris ir matmenys
Svoris 80 g
Aukštis 38 mm
Ilgis 11,4 mm
Plotis 12,1 mm
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 85079080