APC AP9544 NMŠ priedas

Gamintojas: APC

Modelis: AP9544

EAN: 0731304440161

APC NETWORK MANAGEMENT CARD FOR EASY UPS, 1-PHASE yra įrenginys, kuris leidžia efektyviai stebėti ir valdyti jūsų nepriklausomo maitinimo šaltinio (UPS) sistemą. Šį tinklo valdymo kortelę pagaminsimos žinomos APC firmos, kuris yra žymus maitinimo apsaugos sprendimų tiekėjas. Ši tinklo valdymo kortelė užtikrina sklandų jungimą ir išsamų jūsų UPS valdymą.

Kortelė suderinama su Easy UPS vienetais ir leidžia naudotojams nuotoliniu būdu stebėti svarbiausius jų UPS sistemos parametrus, užtikrinant optimalų veikimą ir patikimumą. Panaudojus intuityvų sąsają, naudotojai lengvai gali gauti realiuoju laiku atnaujinamus duomenis, tokius kaip įvesties/išvesties įtampos lygiai, baterijos būklė ir apkrova. Tai padeda anksti aptikti gedimus ir atlikti diagnostiką, minimalizuojant riziką dėl kritinio veiklos nutraukimo.

Su šia tinklo valdymo kortele nedideliu pastangų kiekiu galite integruoti ją į jūsų esamą tinklo infrastruktūrą. Kortelė palaiko pramonės standartais paremtus protokolus, tokius kaip SNMP ir HTTP, kurie užtikrina sklandų ryšį su tinklo valdymo sistemomis. Be to, kortelė turi įdiegtą SSL/TLS šifravimą, užtikrinantį saugų nuotolinį prieigą ir duomenų konfidencialumą.

APC NETWORK MANAGEMENT CARD papildo Easy UPS vienetus įvairiomis funkcijomis, tokiomis kaip elektroninių pranešimų, susijusių su įvykiais, registravimas ir nustatytos nutraukimo tvarkaraštis. Naudotojai gali pasirinkti perspėjimo slenkstį ir pranešimus, kad būtų galima greitai reaguoti į galimas problemas ir išvengti veiklos sutrikimų. Be to, kortelė palaiko programinės įrangos atnaujinimus, dėl ko lengva įdiegti ateities patobulinimus ir suderinamumą su kintančiomis tinklo technologijomis.

APC NETWORK MANAGEMENT CARD FOR EASY UPS, 1-PHASE yra patikima ir efektyvi priemonė UPS sistemai stebėti ir valdyti. Ši tinklo valdymo kortelė užtikrina nepriklausomo maitinimo šaltinio nuoseklumą, intuityvią sąsają ir išsamią funkcionalumą, užtikrinantį kritinių maitinimo apsaugos sistemų nuolatinį veiklą jūsų aplinkoje.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €225.39 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

„Easy UPS“ tinklo plokštė, 1 fazė AP9544 €225.39

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Valdymo funkcijos
Atstatymo mygtukas Taip
Ryšys
Ethernet LAN (RJ-45) portų kiekis 1
Savybės
Sertifikavimas FCC Class A ICES-003 VCCI class A AS/NZS
Lengva naudoti Taip
Produkto spalva Multi spalvos
Gaminio tipas Tinklo valdymo kortelė
Tinklas
Eterneto LAN duomenų perdavimo norma 10,100,1000 Mbit/ai
Techniniai duomenys
Garantinis laikotarpis 2 metai
Tvarumo sertifikatai Federalinė ryšių komisija (FCC), ICES, REACH, RoHS
Aplinkos sąlygos
Ne darbinis aukštis 0 - 95 m
Darbinis aukštis 0 - 3048 m
Darbo santykinės drėgmės diapazonas 0 - 95 %
Sandėliavimo temperatūros norma (T-T) -15 - 65 °C
Darbo temperatūros diapazonas (TT) -5 - 45 °C
Svoris ir matmenys
Svoris 50 g
Aukštis 44 mm
Ilgis 80 mm
Plotis 52 mm
Pakuotės turinys
Instrukcija Taip
Pridėti kabeliai USB