Silicon Power QS15 Ličio polimeras (LiPo) 20000 mAh Balta

Gamintojas: Silicon Power

Modelis: SP20KMAPBKQS150W

EAN: 4713436140283

Silicon Power QS15 Lithium Polymer (LiPo) 20000 mAh White Power Bank yra patikima mobiliųjų prietaisų energijos šaltinis, kuris patogus ir paprastas naudoti, kai esate kelyje. Įkroviklis per trumpą laiką gali ilgai išlaikyti bateriją, kurią lengvai galima naudoti važiuojant ar kelionėje.

Šis įkroviklis naudoja Lithium Polymer (LiPo) baterijos technologiją, kuri užtikrina didesnę energijos tankio ir ilgesnį ciklo gyvavimą. Jis turi kapacitetą 20000 mAh, kuri užtikrina, kad su juo įkrausite savo telefoną kelis kartus, o netgi planšetę.

QS15 yra mažas ir lengvas, jo matmenys yra tik 143 x 73 x 29 mm, o jo svoris - tik 400 g. Tai yra idealus sprendimas mobiliam gyvenimo būdui ir gali būti lengvai laikomas bet kurioje krepšyje ar kišenėje.

Įkroviklis turi du USB Type-A išvesties prievadus, kurių kiekvieno maksimali išvesties srovė yra 3A. Greito įkrovimo technologija leidžia įkrauti prietaisus greitai, o aktyvumo LED indikatoriai padeda nustatyti, kada įkroviklis aktyvus.

QS15 turi mikro-USB ir USB Type-C įvesties sąsajas, kurios leidžia jį įkrauti naudojant bet kurią iš šių sąsajų. Įkroviklis yra suderinamas su įvairiomis įkrovimo šaltinėmis, todėl jį galima lengvai naudoti su įvairiais prietaisais.

Dizainas taip pat puikus - balta spalva atrodo moderni ir patraukli, o plastikinis korpusas yra gerai pasirinktas, kad būtų lengva nešioti ant rankos. Be to, QS15 turi apsaugos funkcijas, tokias kaip ugniai atsparus korpusas, taip pat maitinimo apsaugos funkcijas, tokiu kaip per didelės srovės, įtampos, persikrovimo ir trumpojo jungimo apsauga.

Silicon Power QS15 Lithium Polymer (LiPo) 20000 mAh White Power Bank yra išpuoselėtas, patogus ir pasiruošęs padėti jums išlikti energingam ilgai. Tai universalus jūsų poreikiams ir puikus pasirinkimas mobilumo reikalaujančioms situacijoms.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €25.85 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
kmobiles.lt

kmobiles.lt

Silicon Power Power Bank QS15 20000 mAh, White €25.85

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ryšys
USB A išvesties prievadai 2
Įvesties sąsaja Micro-USB + USB Type-C
Veikimo charakteristikos
Baterijos įkrovimo laikas (USB) 6,5 h
Spartusis įkrovimas
Baterijos talpa 20000 mAh
Baterijos technologija Ličio polimeras (LiPo)
Įkrovimo šaltinis USB
Konstrukcija
LED indikatoriai Aktyvumas
Apsaugos ypatybės Ugniai atsparus
Įkroviklio suderinamumas Universalus
Korpuso medžiaga Plastikas
Produkto spalva Balta
Vienalaikiškai sujungtų prietaisų skaičius (maks.) 3
Energijos valdymas
Maitinimo apsaugos ypatybės Viršijus nuolatinę srovę, Apsauga nuo per didelės įtampos, Persikrovimas, Trumpasis jungimas
Išėjimo srovė 3 A
Aplinkos sąlygos
Darbo temperatūros diapazonas (TT) 10 - 45 °C
Tvarumas
Tvarumo sertifikatai CE, RoHS, WEEE
Svoris ir matmenys
Svoris 400 g
Aukštis 143 mm
Ilgis 29 mm
Plotis 73 mm
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 85078000