Hama 00200012 nešiojamasis įkroviklis Ličio-jonų (Li-Ion) 26800 mAh Antracitas

Gamintojas: Hama

Modelis: 00200012

EAN: 4047443426680

Hama 00200012 nešiojamasis įkroviklis Ličio-jonų (Li-Ion) su talpa 26800 mAh ir antracito spalva yra puikus pasirinkimas tiems, kas nori visada turėti įkrautą savo mobilųjį telefoną, knyginį kompiuterį, nešiojamą žaidimų konsolę ar planšetinį kompiuterį. Šis įkroviklis yra lengvas, sveriantis tik 600 g, todėl patogiai telpa rankoje ar bet kurioje kuprinėje.

Įkroviklio korpuse yra naudojama aliuminio medžiaga, kuri suteikia jam stiprumo ir patvarumo. Jo stačiakampio forma ir antracito spalva suteikia elegantišką išvaizdą.

Baterijos talpa yra 26800 mAh, o baterijos technologija - Ličio-jonų (Li-Ion), tai užtikrina efektyvų įkrovimo ir ilgalaikę naudojimo galimybę. Įkroviklis palaiko C tipo USB sąsają tiek įvestyje, tiek išvestyje. Yra 2 USB A išvesties prievadai ir 1 USB C tipo jungtis. Tai reiškia, kad galite įkrauti du įrenginius vienu metu.

Įkroviklyje yra pridėtas C tipo USB kabelis, kuris palengvina pajungimą įvairiems įrenginiams. Be to, instrukcija yra pridedama kartu su produkto pakuote, kad galėtumėte lengvai sužinoti, kaip tinkamai naudoti šį įkroviklį.

Hama 00200012 nešiojamasis įkroviklis Ličio-jonų (Li-Ion) su talpa 26800 mAh Antracito spalvos yra puikus pasirinkimas tiems, kas nori patogiai įkrauti savo mobilųjį telefoną, knyginį kompiuterį, nešiojamą žaidimų konsolę ar planšetinį kompiuterį. Tai patvarus, efektyvus ir funkcionalus įkroviklis, kuris neabejotinai palengvins kasdienį jūsų mobiliųjų įrenginių naudojimą.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ryšys
USB tipo C prievadų kiekis 1
USB A išvesties prievadai 2
USB C tipo jungtis
Įvesties sąsaja C tipo USB
Veikimo charakteristikos
Baterijos talpa 26800 mAh
Baterijos technologija Ličio-jonų (Li-Ion)
Konstrukcija
Forma Stačiakampis
Įkroviklio suderinamumas Mobilusis telefonas / išmanusis, Knyginis kompiuteris / internetinis kompiuteris, Nešiojama žaidimų konsolė, Planšetinis kompiuteris
Korpuso medžiaga Aliuminis
Produkto spalva Antracitas
Svoris ir matmenys
Svoris 600 g
Pakuotės turinys
Instrukcija
Pridėti kabeliai C tipo USB