Belkin BoostCharge 5000 mAh Belaidis įkrovimas Juoda

Gamintojas: Belkin

Modelis: BPD004BTBK

EAN: 0745883841417

Belkin BoostCharge 5000 mAh belaidžio įkrovimo ir spartaus įkrovimo nešiojamas akumuliatorius yra puikus įrenginys tiems, kurie nuolat naudoja savo mobiliuosius įrenginius ir nori būti visada pasiruošę, net ir nepertraukiamai keičiantis vietomis.

Šis belaidžio įkrovimo įrenginys turi 5000 mAh baterijos talpą, kuri suteikia pakankamai pakrovimo tikrosiomis ligomis, kad galėtumėte kelis kartus įkrauti savo išmaniuosius telefonus ar kitus mobiluosius įrenginius. Kartu su greitu ir belaidžiu įkrovimu yra labai patogu greitai įkrauti savo įrenginius. Įkrovimo šaltinis yra USB tipo C jungtis, kuri yra suderinama su įvairiais prietaisais. 1 metrų ilgio kabelis suteikia netrūkstamą laisvę dėl įrenginio padėties.

Įkroviklio dizainas padaro jį labai mobilų ir lengvai naudojamą. Jame yra LED indikatorių, rodančių baterijos lygį, o juoda spalva tinka daugeliui išmaniuosiuose telefonuose. Taip pat jis yra suderinamas su mobiliuoju telefonu ir galite vienu metu įkrauti vieną prietaisą. Be to, galite įkrauti akumuliatorių ir prijungtą prietaisą tuo pačiu metu.

Pakuotėje yra USB tipo C į USB tipo C kabelis, skirtas įkrauti akumuliatorių ar savo įrenginius. Įkroviklis turi maitinimo apsaugos funkcijas, kurios apsaugo nuo persikrovimo ir suteikia belaidžio įkrovimo galią 7,5 W ir 1 jungties atiduodamąją galia 10 W.

Šis įkroviklis turi įvesties sąsają USB tipo C jungtimi, kuri palengvina lengvą įkrovimą ir duomenų perdavimą. Pakuotėje yra vienas įkroviklis vienai pakuotei. Sumažindamas pastangas susijusias su mobiliųjų įrenginių įkrovimu, Belkin BoostCharge 5000 mAh belaidžio įkrovimo ir spartaus įkrovimo nešiojamas akumuliatorius yra patikimas ir funkcionalus priedas, garantuojantis, kad jūsų mobilūs įrenginiai būtų visada pasiruošę keisti jus judančioms ligoms.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €74.91 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.pure-gaming.fr

www.pure-gaming.fr

Belkin BoostCharge 5000 mAh Recharge sans fil Noir €74.91

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ryšys
Įvesties sąsaja C tipo USB
Veikimo charakteristikos
Spartusis įkrovimas
Belaidis įkrovimas
Baterijos talpa 5000 mAh
Įkrovimo šaltinis USB
Konstrukcija
LED indikatoriai Akumuliatoriaus įkrovimo lygis
Papildomas išorinis akumuliatorius ir prietaiso įkroviklis vienu metu
Įkroviklio suderinamumas Mobilusis telefonas / išmanusis
Produkto spalva Juoda
Vienalaikiškai sujungtų prietaisų skaičius (maks.) 1
Energijos valdymas
Maitinimo apsaugos ypatybės Persikrovimas
Belaidžio įkrovimo galia 7,5 W
1 jungties atiduodamoji galia 10 W
Svoris ir matmenys
Kabelio ilgis 1 m
Pakuotės duomenys
Kiekis pakuotėje 1 vnt
Pakuotės turinys
Pridėti kabeliai Iš C tipo USB į C tipo USB