Belkin BOOST↑CHARGE 10000 mAh „Rose Gold“

Gamintojas: Belkin

Modelis: BPB011BTRG

EAN: 0745883823505

Belkin BOOST↑CHARGE 10000 mAh rose gold yra idealus pasirinkimas tiems, kas ieško patikimo ir stilingo įkroviklio savo įrenginiams. Šis įkroviklis turi baterijos talpą 10000mAh, leidžiančią keliems kartams įkrauti įrenginius su viena baterijos krovimu. Šis produktas yra projektuotas kompaktiškam naudojimui ir lengvam nešiojimui, sveriantis tik 222g ir matuojantis 15,8mm aukščio, 131,8mm pločio ir 68,3mm ilgio.

Įkroviklis yra suderinamas su įvairiais įkrovimo šaltiniais ir turi USB įvesties sąsają, kas padaro pats įkroviklio įkrovimą dar lengvesniu. Jame pridedamas USB A tipo adapteris į USB tipo C prievadą, kas dar labiau palengvina įrenginių krovimą.

Belkin BOOST↑CHARGE įkroviklyje yra LED indikatoriai, kurie jums rodo, kiek krovimo lieka įkroviklyje. Jo elegantiška rožinė spalva padaro juos stilingu aksesuaru, puikiai derinančiu su drabužiais, kai keliaujate. Įkroviklis suderinamas su keletu įrenginių, įskaitant ausines, mobiliuosius telefonus / išmaniuosius, išmaniuosius laikrodžius ir planšetinius kompiuterius, kas jį padaro ypač universalų.

Tai stačiakampio formos įkroviklis, kuris gali būti prijungtas iki trijų skirtingų prietaisų tuo pačiu metu, užtikrinant, kad jums niekada nestigotų baterijos krovimo. Įkroviklyje yra du USB A tipo išvesties prievadai ir vienas USB tipo C prievadas, kas padaro įrenginių prijungimą be papildomų adapterių labai lengvą.

Išvada - Belkin BOOST↑CHARGE 10000 mAh rožinės spalvos įkroviklis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško patikimo ir stilingo įkroviklio, gebančio įkrauti kelių įrenginius tuo pačiu metu bei gerai krovantis. Kompaktiškas dizainas, LED indikatoriai, didelis suderinamumas ir lankstumas padaro šį įkroviklyje butinu aksesuaru žmonėms, kurie dažnai keliauja ar reikia greito baterijos įkrovimo savo įrenginiams.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €34.90 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.pure-gaming.fr

www.pure-gaming.fr

Belkin BOOST↑CHARGE 10000 mAh Or rose €34.90

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ryšys
USB tipo C prievadų kiekis 1
USB A išvesties prievadai 2
Įvesties sąsaja C tipo USB
Veikimo charakteristikos
Belaidis įkrovimas
Baterijos talpa 10000 mAh
Įkrovimo šaltinis USB
Konstrukcija
LED indikatoriai
Forma Stačiakampis
Įkroviklio suderinamumas Headphones/Headset, Mobilusis telefonas / išmanusis, Išmanusis laikrodis, Planšetinis kompiuteris
Produkto spalva „Rose Gold“
Vienalaikiškai sujungtų prietaisų skaičius (maks.) 3
Techniniai duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 85078000
Svoris ir matmenys
Svoris 222 g
Aukštis 15,8 mm
Ilgis 68,3 mm
Plotis 131,8 mm
Pakuotės turinys
Pridėti kabeliai USB A tipo jungties adapteris į USB C tipo jungtį