TomTom GO Classic navigatorius Fiksuotas 12,7 cm (5") Lietimui jautrus ekranas 201 g Juoda

Gamintojas: TomTom

Modelis: 1BA5.002.20

EAN: 0636926105750

TomTom GO Classic yra patikimas ir patogiai naudojamas navigatorius, skirtas visai Europai. Šis įrenginys suteikia tikslų ir nuolat atnaujinamą žemėlapį, padedantį pasiekti reikiamą paskirties vietą efektyviai ir be vargo. Šis navigatorius turi 12,7 cm (5 colių) diagonales ekraną su 480 x 272 pikselių raiška. Dankzijos apšvietimo funkcijai, jis lengvai perskaitomas netgi ryškioje saulėje.

TomTom GO Classic turi modernią lietimui jautrią technologiją, kuri palaiko horizontalų ir vertikalią ekranų orientaciją, o tai garantuoja komfortabilumą ir lengvą naudą. Produkto interfeisas yra labai patogus ir intuityvus. Šis navigatorius taip pat turi gražų juodą dizainą, kuris prideda elegancijos jūsų automobiliui. Jis itin lengvas, sveriantis tik 201 gramus, o matmenys 104,8 mm aukščio, 162,5 mm pločio ir 23,8 mm gylio, leidžia jį patogiai nešiotis.

TomTom GO Classic turi vidinę 16 GB atminties talpą, o taip pat yra papildomų atminties kortelių lizdas, kuris palaiko „MicroSD“ (TransFlash) formatą. Pakuotės yra pridėta 32 GB atminties kortelė, kuri yra pakankamai didelė visiems jūsų kelionės poreikiams.

Navigatorius yra fiksuoto formos faktoriaus, kuris nereikalauja jokių papildomų pakeitimų. Vidinė įmontuota baterija užtikrina 1 valandos veikimo laiką. Produkto pakete pridėta ir lengvai pakeičiama tvirtinimo sistema, skirta tvirtinti navigatorių ant lango. Taip pat pridėtas USB kabelis ir automobilinis maitinimo adapteris, skirtas įkrovimui į automobilio prievadą ir kompiuterį, o tai daro TomTom GO Classic itin patogų naudoti.

Šis navigatorius taip pat palaiko „Bluetooth“ ir „Wi-Fi“ funkcijas, kurios leis jums likti susijungus, o tai reiškia juodai gautus kelio informavimo pranešimus, orų prognozes bei vietų intereso informaciją. Šis navigatorius taip pat turi juostos gairėms palaikymo funkciją, padedančią keliauti per sudėtingas sankryžas su pasitikėjimu, kad išliksite teisingame kelyje. TomTom GO Classic palaiko daugybę kalbų, įskaitant lietuvių, anglų, vokiečių, ispanų, italų, prancūzų ir t.t. Produkto žemėlapio veikimo zoną padengia visą Europą, todėl galite būti tikri, kad pasieksite savo paskirties vietą lengvai ir su pasitikėjimu.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €148.31 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
kmobiles.lt

kmobiles.lt

CAR GPS NAVIGATION SYS 5"/GO CLASSIC 1BA5.002.20 TOMTOM €148.31

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Navigacija
Kalbėjimo kalbos - Afrikaans - Arabic - Australian English - Bulgarian - Catalan - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Dutch Belgium - Finnish - French - German - Greek - Hungarian - Irish English - Italian - Lithuanian - New Zealand English - Norwegian - Polish - Portuguese - Portuguese Brazil - Serbian - Slovenian - Spanish - Spanish (Latin American) - Spanish Argentina/Latin - Spanish Chile - Swedish - Turkish - UK English - US English
Kalbų palaikymas Daugybė
Juostos gairės
Ekranas
Talpinimas palaikomas Horizontalus / vertikalus
Lietimui jautri technologija „Multi-touch“
Apšviestas ekranas
Ekrano rezoliucija 480 x 272 pikseliai
Plačiaekranis
Lietimui jautrus ekranas
Ekrano įstrižainė 12,7 cm
GPS tipas
Golfas
Sunkvežimis
Kemperis / automobilis furgonas
Dviratis
Motociklas
Aviacija
Automatinė
Geocaching (GPS stash medžioklė)
Lauko (žygivimas, keliavimas)
Sportas (fitness, bėgimas)
Jūrinis (diagramos braižytuvai, signalizatoriai, žuvų ieškantys)
Žemėlapis
Žemėlapio veikimo zona Visa Europa
Pridedami žemėlapiai
Atmintis
Pridedamos atminties kortelės dydis 32 GB
Suderinamos atminties kortelės MicroSD (TransFlash)
Vidinės saugyklos talpa 16 GB
Saugojimo medijos tipas Sparčioji atmintinė
Tinklas
„Wi-Fi“
Bluetooth
Veikimo charakteristikos
Integruota kamera
Įmontuoti garsiakalbiai
Konstrukcija
Lengva naudoti
Produkto spalva Juoda
Forma Fiksuotas
Energijos valdymas
Baterijos naudojimo laikas 1 h
Baterijos tipas Įntegruota
Maitinimo šaltinio tipas Baterija
Svoris ir matmenys
Aukštis 104,8 mm
Ilgis 23,8 mm
Plotis 162,5 mm
Svoris 201 g
Pakuotės turinys
Pakuočių kiekis Easy Reversible Mount, Fold the device into your pocket., //webassets.tomtom.com/otf/images/media/EFC9ED89-883C-4017-B99A0D279289EBFA USB cable & car charger, For in-car charging of your TomTom device & for connection to your pc or Mac., //webassets.tomtom.com/otf/images/media/43C57083-C0CF-4F4B-B8456A949C944CF8 Documentation, //webassets.tomtom.com/otf/images/media/44515AFB-61EA-4C1A-B7E75B164F12A745
Pridėtas ant lango tvirtinamas laikiklis
Pridedamas automobilinis maitinimo adapteris
Instrukcija
Pridėti kabeliai USB