Samsung EF-NS901PJEGEE mobiliojo telefono dėklas 15,5 cm (6.1") Atlenkiamas dėklas Pilka

Gamintojas: Samsung

Modelis: EF-NS901PJEGEE

EAN: 8806094000986

Šis Samsung EF-NS901PJEGEE mobiliojo telefono dėklas yra sukurta specialiai tam, kad apsaugotų Jūsų mobilųjį telefoną nuo įbrėžimų ir kitų pažeidimų. Dėklas yra sukurtas atsižvelgiant į Samsung gamintojo standartus, todėl jis puikiai tinka visiems Samsung modeliams.

Dėklo svoris yra tik 76,7 g, todėl jis nepridės papildomo svorio Jūsų mobiliojo telefonui. Tai patogus ir lengvas būdas apsaugoti Jūsų įrenginį.

Dėklo aukštis yra 149,4 mm, plotis - 76,2 mm ir ilgis - 14,7 mm. Tai idealios proporcijos, kad dėklas tiktų Jūsų telefonui kaip antra oda. Jis neperžengs telefono matmenų ir suteiks puikų prigludimą.

Šis dėklas turi atlenkiamą dizainą, kuris suteikia greitą ir lengvą prieigą prie Jūsų telefono funkcijų. Be to, dėkle yra įmontuota interaktyvi ekrano dalis, kuri suteikia dar patogesnę naudojimo patirtį.

Dėklo spalva yra pilka, o medžiaga iš kurios ji pagaminta yra perdirbtas plastikas. Tai ne tik suteikia dėklui modernų ir švarią išvaizdą, bet ir prisideda prie darnos ir ekologijos.

Galaxy S22 modeliams derantis dėklas yra sukurtas taip, kad puikiai apsaugotų Jūsų telefoną ir atitiktų visus Jūsų poreikius. Jis turi antibakterines savybes ir yra atsparus įbrėžimams.

Taip pat šis dėklas turi kortelių kišenėlę, kur galite lengvai laikyti savo kreditines, atsiskaitymo ar kitas kortele'as. Tai yra patogus funkcionalumas, kuris leidžia Jums turėti viską vienoje vietoje.

Šis Samsung mobiliojo telefono dėklas yra tikrai išskirtinis pasirinkimas, jei ieškote stilingo ir patvaraus apsauginio dėklo savo telefonui. Jis idealiai atitinka Samsung kokybės standartus ir suteiks ilgalaikę apsaugą Jūsų įrenginiui.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €49.00 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.tet.lv

www.tet.lv

Samsung Galaxy S22 Smart LED View Cover (EE) Light Gray €49.00

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Įmontuota interaktyvi ekrano dalis
Apsaugos ypatybės Antibakterinis, Atsparus įbrėžimams
Kortelių kišenėlė
Paviršiaus nudažymas Monochromatinis
Suderinamumas Galaxy S22
Modelio suderinamumas Samsung
Produkto spalva Pilka
Medžiaga Perdirbtas plastikas
Dėklo tipas Atlenkiamas dėklas
Didžiausias ekrano dydis 15,5 cm
Svoris ir matmenys
Svoris 76,7 g
Aukštis 149,4 mm
Ilgis 14,7 mm
Plotis 76,2 mm
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 85177900