Manhattan 102186 mobiliojo įrenginio kroviklis Juoda Vidaus

Gamintojas: Manhattan

Modelis: 102186

EAN: 0766623102186

Manhattan Išmanusis Belaidis Įkrovimo Kilimas yra patogus ir efektyvus sprendimas jūsų įrenginių bevieliam įkrovimui. Jis turi Qi sertifikatą, užtikrinantį suderinamumą su įvairių ženklų išmaniaisiais telefonais, įskaitant Samsung Galaxy S ir Note serijos bei Apple iPhone modelius. Įkrovimo kilimas palaiko 10W, 7.5W ir 5W įkrovimo greičius, suteikiant galimybę pasirinkti tinkamiausią variantą jūsų įrenginiui.

Su savo stilingu juodu dizainu, įkrovimo kilimas prideda modernumo jūsų erdvei. Į komplektą įeina USB-C į USB-A kabelis, užtikrinantis paprastą prisijungimą prie maitinimo šaltinio, o USB-C įvestis į kilimą užtikrina greitą ir patikimą įkrovimą. Kabelis yra pakankamai ilgas - 1,5 metrų, suteikiantis galimybę fleksibiliam įkrovimo kilimo padėties pasirinkimui.

Saugumas yra šio produkto viršūnės prioritetas, jis turi apsaugą nuo elektros srovės perkrovos, įtampos kilimo, perkaitimo ir trumpojo jungimo. Būdamas žinojimas, kad jūsų įrenginiai yra apsaugoti įkrovimo metu, galite būti ramus.

Manhattan Išmanusis Belaidis Įkrovimo Kilimas suderinamas su USB galiote, paduodamas iki 18W galingumo. Tiesiog padėkite savo suderintą įrenginį ant kilimo ir jis pradės įkrauti bevieliu būdu. Kilimas taip pat palaiko greitą įkrovimą, leidžiantį greitai įkrauti įrenginį.

Su vos 59 g svoriu ir kompaktišku 10,6 mm aukščio, 90 mm pločio ir gylio dydžiu, šis kilimas yra nešiojamas ir lengvai nešiojamas. Tai universalus įkroviklis, tinkantis naudoti su įvairiais mobiliaisiais įrenginiais.

Manhattan Išmanusis Belaidis Įkrovimo Kilimas yra parama trimetinę garantija, todėl galite pasitikėti jo kokybe ir patvarumu. Jis yra supakuotas, paruoštas naudojimui ir suteikia nemokamą ir nepriekaištingą įkrovimo patirtį.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €31.02 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.pc21.fr

www.pc21.fr

Manhattan 102186 mobiliojo įrenginio kroviklis Juoda Vidaus €31.02

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Veikimo charakteristikos
Sertifikavimas CE, FCC, WEEE
Suderinamumas Samsung Galaxy S7 / S7 Edge / S8 / S8+ / S9 / S9+ / S10; Samsung Note 8 / 9 / 10; Apple iPhone 8 / 8 Plus / X / XR / XS / XS Max
Maitinimo apsaugos ypatybės Viršijus nuolatinę srovę, Apsauga nuo per didelės įtampos, Apsauga nuo perkaitimo, Trumpasis jungimas
USB maitinimo tiekimas iki 18 W
„USB Power Delivery“
Spartusis įkrovimas
Belaidis įkrovimas
Maitinimo šaltinio tipas USB
Įkroviklio suderinamumas Universalus
Įkroviklio tipas Vidaus
Konstrukcija
Kabelio ilgis 1,5 m
Produkto spalva Juoda
Techniniai duomenys
Tvarumo sertifikatai RoHS
Energijos valdymas
Maksimali galia 10 W
Įvesties srovė 2 A
Įėjimo įtampa 5/9 V
Aplinkos sąlygos
Darbo santykinės drėgmės diapazonas 10 - 90 %
Sandėliavimo temperatūros norma (T-T) -20 - 65 °C
Darbo temperatūros diapazonas (TT) 0 - 30 °C
Svoris ir matmenys
Svoris 59 g
Aukštis 10,6 mm
Ilgis 90 mm
Plotis 90 mm
Pakuotės duomenys
Pridėti kabeliai C tipo USB
Kiekis pakuotėje 1 vnt
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 85044095