Belkin BOOST↑CHARGE PRO Juoda Vidaus

Gamintojas: Belkin

Modelis: WIZ009VFBK

EAN: 0745883819461

Belkin BOOST↑CHARGE PRO Juoda Vidaus - tai belaidis įkroviklis, kuris leis jums patogiai ir greitai įkrauti savo išmanųjį telefoną, laikrodį ar kitą laisvų rankų įrangą. Šis įkroviklis yra suderinamas su daugeliu įrenginių, įskaitant Watch Series 6, Watch Series 5, Watch Series 4, Watch Series 3, Watch Series 2, Watch Series 1, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, AirPods Pro ir AirPods 2nd Gen.

Belkin BOOST↑CHARGE PRO įkroviklis turi maksimalią galią 15 W, todėl greitai ir efektyviai įkraus jūsų prietaisus. Šis įkroviklis taip pat turi belaidį įkrovimo funkciją, kuri leidžia jums neišeinant iš namų patogiai įkrauti savo įrenginius.

Įkroviklio maitinimo šaltinis yra USB, o jo tipas yra vidaus. Taip pat yra „Plug and Play“ funkcija, kuri dar labiau palengvina naudojimąsi šiuo įkrovikliu.

Su Belkin BOOST↑CHARGE PRO įkrovikliu galite būti tikri, kad jūsų įrenginiai bus saugiai ir efektyviai įkrauti. Šis įkroviklis puikiai tinka tiek namuose, tiek kelionėse ir užtikrina jūsų įrenginių nepriekaištingą veikimą.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €149.95 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.ldlc.com

www.ldlc.com

Belkin MagSafe 3-in-1 Charger Black €149.95

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Veikimo charakteristikos
Suderinamumas Watch Series 6 Watch Series 5 Watch Series 4 Watch Series 3 Watch Series 2 Watch Series 1 iPhone 12 Pro Max iPhone 12 Pro iPhone 12 iPhone 12 mini AirPods Pro AirPods 2nd Gen
Belaidis įkrovimas
Maitinimo šaltinio tipas USB
Įkroviklio suderinamumas Laisvų rankų įranga, Išmanusis telefonas, Išmanusis laikrodis
Įkroviklio tipas Vidaus
Konstrukcija
„Plug and Play“ funkcija
Produkto spalva Juoda
Energijos valdymas
Maksimali galia 15 W
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 85044095