Belkin BOOST↑CHARGE Juoda Automatinis

Gamintojas: Belkin

Modelis: CCA003BTBK

EAN: 0745883816682

Belkin BOOST↑CHARGE Black Auto kroviklis yra mobili įkrovimo sprendimas, suteikiantis greitą ir efektyvų įrenginių, tokių kaip išmanieji telefonai ar planšetiniai kompiuteriai, įkrovimą kelyje. Šis įkroviklis yra suprojektuotas taip, kad galėtų būti naudojamas automobilyje, suteikiant patogumą ir greitą galimybę įkrauti savo įrenginį. Tiesiog prijunkite įkroviklį per USB tipo-C prievadą ir naudokite savo išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį be vargo.

Belkin BOOST↑CHARGE Black Auto kroviklis yra suderinamas su įvairiais įrenginiais, tokių kaip Galaxy S10+, iPhone 12 Pro Max, Huawei P30/P30 Pro ir Sony Xperia XZ2 ir kitiems, kurie turi USB tipo-C prievadų. Itin kompaktiškas dizainas padaro jį patogiai nešiojamu, matmenys yra 20 mm aukštis, 54,1 mm plotis ir 20 mm ilgis, o juoda spalva suteikia modernų išvaizdą.

Belkin BOOST↑CHARGE Black Auto kroviklis turi USB Power Delivery funkciją, kuri užtikrina greitą įkrovimą. Maksimalus galios išvesties lygis yra 20 W, suteikiantis pakankamą galios tiekimą įrenginių įkrovimui. Produkto gamybai yra taikomos aukščiausios saugos ir našumo standartai. Harmonizuotos sistemos (HS) kodas 85044090 užtikrina produkto kokybę ir patikimumą.

Belkin BOOST↑CHARGE Black Auto kroviklis yra patikimas ir efektyvus įkrovimo sprendimas tiems, kurie daug keliauja ir greitai nori įkrauti savo įrenginius. Pakuotėje yra vienas kroviklis, gaminamas ir skirtas naudoti tik su išmaniaisiais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais.


3 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €21.99 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.elkor.lv

www.elkor.lv

Lādētājs BELKIN BOOST↑CHARGE Smartphone, Tablet Black USB Fast charging Auto €21.99
www.elkor.lt

www.elkor.lt

Pakrovėjas BELKIN BOOST↑CHARGE Smartphone, Tablet Black USB Fast charging Auto €21.99
www.trajektorija.lt

www.trajektorija.lt

Belkin | BOOST CHARGE | 20W USB-C PD Car Charger €22.88

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Veikimo charakteristikos
Suderinamumas Galaxy S10+, Galaxy S10, Google Pixel 3 XL, Google Pixel 3, iPad Pro (12.9") 2nd Gen, iPad Pro (10.5"), iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, HTC U12+, Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30/P30 Pro, Sony Xperia XZ2
„USB Power Delivery“
Spartusis įkrovimas
USB tipo C prievadų kiekis 1
Maitinimo šaltinio tipas USB
Įkroviklio suderinamumas Išmanusis telefonas, Planšetinis kompiuteris
Įkroviklio tipas Automatinis
Konstrukcija
Produkto spalva Juoda
Energijos valdymas
Maksimali galia 20 W
Svoris ir matmenys
Aukštis 20 mm
Ilgis 20 mm
Plotis 54,1 mm
Pakuotės duomenys
Kiekis pakuotėje 1 vnt
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 85044095