Belkin Boost Charge Juoda Vidaus

Gamintojas: Belkin

Modelis: WIB002VFBK

EAN: 0745883810345

Belkin Boost Charge Black Indoor yra greitas ir efektyvus sprendimas mobiliųjų įrenginių įkrovimui. Šio įkroviklio belaidė įkrovimo galimybė ir suderinamumas su pagrindinėmis išmaniųjų telefonų markėmis, tokiais kaip Samsung Galaxy ir Apple iPhone, leidžia patogiai įkrauti savo įrenginį be jokių laidų.

Įkroviklis turi Quick Charge 3.0 technologiją, užtikrinančią greitą įkrovimo laiką ir mažinantį laiko, praleisto sujungus įrenginį tiesiogiai su maitinimo šaltiniu, kiekį. Belkin Boost Charge taip pat turi maksimalų galios išvesties lygį iki 15W, užtikrinant, kad jūsų įrenginys bus greitai ir efektyviai pakrautas.

Įkroviklis yra skirtas naudoti vidaus patalpose ir yra aprūpintas AC adapteriu, todėl jis lengvai naudojamas namuose ar biure. Dėl jo kompaktiško dydžio, jis nesiskiria per daug vietos stalo paviršiuje. LED indikatoriai leidžia lengvai stebėti įrenginio įkrovimo būklę.

Belkin Boost Charge taip pat yra stilingo ir elegantiško dizaino su juodu apdailos tonu, kuris puikiai tinka bet kokio interjero dekoravimui. Jis turi aukštį 125,8 mm, plotį 102,2 mm ir gylį 102,2 mm. Įkroviklis yra ne tik lengvas ir patogus kelionių metu, tačiau taip pat yra patikimas ir efektyvus sprendimas reikalingas visiems, kurie yra nuolat judėjime ir turi reikalavimų įrenginių galios reikalams įvykdyti.

Belkin Boost Charge yra vienas vienetas pakuotėje ir turi Harmonizuotosios sistemos (HS) kodą 85044090. Tai yra ideali sprendimas kiekvienam, kuris ieško patikimo ir efektyvaus mobiliųjų įrenginių kroviklio.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €41.00 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.proline.lv

www.proline.lv

Belkin Boost Charge Black Indoor €41.00

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Veikimo charakteristikos
Suderinamumas Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20+, Galaxy S20, Galaxy S10+, Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy Z Flip, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 10, Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE 2nd gen, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X
Sparčiojo įkrovimo technologija Quick Charge 3.0
Spartusis įkrovimas
Belaidis įkrovimas
Maitinimo šaltinio tipas AC
Įkroviklio suderinamumas Išmanusis telefonas
Įkroviklio tipas Vidaus
Konstrukcija
LED indikatoriai Įkraunama
Produkto spalva Juoda
Energijos valdymas
Maksimali galia 15 W
Svoris ir matmenys
Aukštis 125,8 mm
Ilgis 102,2 mm
Plotis 102,2 mm
Pakuotės duomenys
Kiekis pakuotėje 1 vnt
Pakuotės turinys
Kintamosios srovės adapteris
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 85044095