Belkin Boost Charge Juoda Automatinis

Gamintojas: Belkin

Modelis: CCD001BT1MBK

EAN: 0745883790449

Belkin Boost Charge Black Auto yra universalus mobiliųjų įrenginių kroviklis, kuris yra puikus sprendimas, norint įkrauti du įrenginius vienu metu. Kroviklis turi du USB 2.0 portus, o norint jį pajungti tereikia naudoti cigaro pridegiklį, todėl jis yra patogus naudoti bet kur. Kroviklis gaminamas juoda spalva ir yra papuoštas LED indikatoriais, kurie rodo krovimo būseną.

Kroviklis yra kompatibilus su visais mobiliais įrenginiais, todėl galite jį naudoti su savo išmaniuoju telefonu, planšetiniu kompiuteriu ar kitu mobiliuoju įrenginiu. Kabelio ilgis yra 1 metras, todėl jis yra pakankamai ilgas, kad galėtumėte įkrauti savo įrenginį ir tuo pačiu metu naudotis juo. Produktas yra kompaktiškas, todėl paprastai telpa kišenėje. Kroviklis turi vieną USB Type-A to Lightning kabelį, todėl nereikia pirkti papildomų priedų.

Belkin Boost Charge Black Auto turi maksimalią 24 W galią, todėl jis suteikia greitą ir patikimą įkrovą jūsų įrenginiams be jokių problemų. Produkto gamintojas yra Belkin, kurio produkcija yra žinoma dėl patikimumo ir kokybės. Kroviklio Darniosios sistemos (DS) kodas yra 85044095, o tai reiškia, kad jis yra skirtas įkrauti mobilias įrenginių baterijas. Tai yra idealus kroviklis tiems, kurie nori patogumo ir greitos įkrovos savo mobiliems įrenginiams.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Veikimo charakteristikos
USB 2.0 portų kiekis 2
Maitinimo šaltinio tipas Cigarų pridegiklis
Įkroviklio suderinamumas Universalus
Įkroviklio tipas Automatinis
Konstrukcija
LED indikatoriai
Kabelio ilgis 1 m
Produkto spalva Juoda
Energijos valdymas
Maksimali galia 24 W
Pakuotės duomenys
Pridėti kabeliai USB Type-A to Lightning
Kiekis pakuotėje 1 vnt
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 85044095