Belkin Boost Charge Juoda Vidaus

Gamintojas: Belkin

Modelis: WIZ001VFBK

EAN: 0745883795772

Belkin Boost Charge Black Indoor yra pažangus įkroviklis kuris yra puikus sprendimas namuose ar biure. Šis įkroviklis yra kompatibilus su įvairiomis mobiliomis įrenginiais, nuo išmaniuju telefonų ir laikrodžių iki AirPods Pro ir naujausios iPhone versijos. Įkroviklis turi greito įkrovimo galimybes, todėl jūsų įrenginiai gali būti įkraunami optimaliu greičiu.

Belkin Boost Charge yra vidaus tipo įkroviklis, kuris gali būti maitinamas per USB jungtį. Įkroviklyje yra kompaktiškas AC adapteris, kuris yra įtrauktas į pakuotę, todėl jis gali būti naudojamas iš karto išpakuojant. Įkroviklio svoris yra 216g, o matmenys yra 102.5mm x 116.4mm x 187.5mm, todėl jį yra lengva laikyti ir transportuoti.

Viena iš unikalių Belkin Boost Charge funkcijų yra bevielio įkrovimo galimybės. Šis įkroviklis leidžia įkrauti suderinamus įrenginius be laidų, tai yra patogus ir tvarkingas sprendimas. Be to, įkroviklis turi LED indikatorius, kurie suteikia aiškią informaciją apie jūsų įrenginių įkrovimo būklę.

Belkin Boost Charge maksimali galia yra 7.5 W, todėl jūsų įrenginiai bus greitai ir efektyviai įkraunami. Įkroviklis taip pat yra sukurtas su saugumu galvojant, jame yra apsauga nuo perikrovimo, perkaitimo ir trumpo jungimo.

Aukštos kokybės Belkin Boost Charge - tai greitas ir patogus būdas įkrauti savo mobiliojo įrenginio bateriją. Tai yra puikus aksesuaras keliaujant ar tiesiog naudojant namuose, padarytas su aukščiausiu dėmesiu detalių ir funkcijų kokybei.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €100.00 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.proline.lv

www.proline.lv

Belkin Boost Charge Black Indoor €100.00

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Veikimo charakteristikos
Suderinamumas Apple Watch SE Apple Watch Series 6 Apple Watch Series 5 Apple Watch Series 4 Apple Watch Series 3 Apple Watch Series 2 Apple Watch Series 1 iPhone 12 Pro Max iPhone 12 Pro iPhone 12 iPhone 11 Pro Max iPhone 11 Pro iPhone 11 iPhone SE 2nd Gen iPhone XR iPhone XS Max iPhone XS iPhone X iPhone 8 Plus iPhone 8 AirPods Pro
Spartusis įkrovimas
Belaidis įkrovimas
Maitinimo šaltinio tipas USB
Įkroviklio suderinamumas Laisvų rankų įranga, Išmanusis telefonas, Išmanusis laikrodis
Įkroviklio tipas Vidaus
Konstrukcija
LED indikatoriai
Produkto spalva Juoda
Energijos valdymas
Maksimali galia 7,5 W
Svoris ir matmenys
Svoris 216 g
Aukštis 102,5 mm
Ilgis 187,5 mm
Plotis 116,4 mm
Pakuotės duomenys
Kiekis pakuotėje 1 vnt
Pakuotės turinys
Kintamosios srovės adapteris
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 85044095