Microsoft Surface Go Type Cover Juoda

Gamintojas: Microsoft

Modelis: KCM-00031

EAN: 0889842590715

Microsoft Surface Go Type Cover yra stilinga ir daugiafunkcinė klaviatūra, specialiai sukurtas naudojimui su Surface Go 2 ir Surface Go. Juoda mikropluošto korpuso medžiaga suteikia patogų ir patvarų rašymo patirtį. Patvarus ir jautrus kilimėlis užtikrina patogų ir tikslų naršymą.

Ši klaviatūra yra lengva ir plona, sverianti tik 245 g ir turinti 4,6 mm storio, todėl lengvai tiks žmonėms, kurie dažnai keliasi į kelionę. Klaviatūros plotis yra 248 mm, o ilgis - 190 mm, užtikrinantys pakankamą erdvę patogiam rašymui.

Kalbant apie našumą, Surface Go Type Cover yra sukurtas naudojant Microsoft produktus. Jis yra suderinamas su Surface Go 2 ir Surface Go, užtikrinant, kad galėtumėte lengvai rašyti, nesvarbu, kuriuo įrenginiu naudojate. Klaviatūra turi "Windows" klavišus, skirtus greitam prieigai prie dažnai naudojamų komandų, taip pat multimedijos klavišus, skirtus valdyti žiniasklaidos grojimo funkcijas.

Surface Go Type Cover taip pat turi foninį apšvietimą, leidžiantį rašyti silpnai apšviestoje aplinkoje, ir akselerometrą, skirtą nustatyti įrenginio orientaciją. Jungiamoji ryšio technologija leidžia lengvai jungtis prie kitų priedų ir periferinių įrenginių.

Iš viso, Microsoft Surface Go Type Cover yra puiki klaviatūra, suteikianti patogią ir efektyvią rašymo patirtį. Jos suderinamumas su Microsoft produktais užtikrina patikimumą ir patogumą naudoti, o jos lengvas ir plonas dizainas daro ją puikiu pasirinkimu kelionėje.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €131.10 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.pointer-it.si

www.pointer-it.si

TIpkovnica za Microsoft Surface GO/GO 2 (KCM-00031) €131.10

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Klaviatūra
Multimedijos klavišai
Windows klavišai
Skaitinė klaviatūra
Rodomasis įtaisas Jutiklinis kilimėlis
Ryšys
Ryšio technologija Prijungimas
Veikimo charakteristikos
Akcelerometras
Korpuso medžiaga Mikro pluošto
Foninis apšvietimas
Danga
Produkto spalva Juoda
Suderinamumas Surface Go 2 Surface Go
Modelio suderinamumas Microsoft
Svoris ir matmenys
Svoris 245 g
Aukštis 4,6 mm
Ilgis 190 mm
Plotis 248 mm