APC PDU 2G maitinimo paskirstymo įrenginys 8 AC išvestis(ys / čių) 0U

Gamintojas: APC

Modelis: AP8958

EAN: 0731304277101

APC PDU 2G maitinimo paskirstymo įrenginys 8 AC išvestis(ys / čių) 0U yra maitinimo paskirstymo įrenginys, skirtas patikimai ir efektyviai tvarkyti elektros energijos tiekimą įvairioms elektroninėms įrenginių grupėms. Šis vertikalis montavimo įrenginys padeda efektyviau naudoti ribotą plotą ir suteikia 8 AC išvestis(ys / čių), kurias galima valdyti ir stebėti.

Šio įrenginio matmenys yra 56 x 46 x 988 mm, o svoris - 3,23 kg, todėl jis kompaktiškas ir lengvai integruojamas į esamą infrastruktūrą. Šis maitinimo paskirstymo įrenginys gali būti sumontuotas pakabinant jį vertikaliai, taip tausojant vietą ir optimizuojant veiksmingumą.

APC PDU 2G įrenginio galingumas leidžia jį naudoti su įvairiais elektroniniais įrenginiais, nes jis turi nominalią įėjimo įtampą 230 V ir maksimalų bendrą srovės kreipimą per fazę iki 16 A. Taip pat maksimali srovės įvestis per fazę ir maksimali bendra srovė yra 16 A. Įrenginys gali tiesiogiai suteikti iki 3680 VA leistinąją apkrovą ir 3680 W maksimalią galią, užtikrinant stabilų ir saugų elektros energijos tiekimą.

Be to, įrenginys turi išmatuoto ir perjungto PDU tipo parinktis, suteikiant papildomą lankstumą pagal vartotojų poreikius. Jo 0U dydis rėme leidžia lengvai integruoti į esamą spintas, užtikrinant patogų montavimą ir tvarkymą.

Svarbi funkcija šiame įrenginyje yra stebėsena ir išėjimo kontrolė. Ši stebėsena apima srovę, energiją ir įtampą, leisdamas vartotojams tiksliai stebėti elektros energijos vartojimą ir valdyti jį. Išėjimo kontrolė taip pat suteikia galimybę blokuoti, perdirbti, išjungti arba įjungti išėjimus pagal poreikius.

APC PDU 2G maitinimo paskirstymo įrenginys 8 AC išvestis(ys / čių) 0U yra patikimas ir efektyvus sprendimas, kuris užtikrina efektyvų elektros energijos valdymą ir tiekimą. Tai puiki pasirinkimas tiek verslo, tiek namų naudojimui, kur reikalingas patikimas ir saugus elektros energijos tiekimas.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Valdymo funkcijos
Išėjimo kontrolė Blokavimas, Perdirbti, Išjungiamas, Įjungiamas
Stebėsena Srovė, Energija, Įtampa
Ryšys
AC išėjimo tipai C13 šakotuvas, C19 šakotuvas
Lizų kiekis 8 AC išvestis(ys / čių)
Konstrukcija
Montavimas Vertikaliai
Rėmo pajėgumas 0U
PDU tipai Išmatuotas, Perjungta
Energijos valdymas
Maksimali galia 3680 W
Maksimalus bendras srovės kreipimas per fazę 16 A
Maksimali srovės įvestis per fazę 16 A
Leistinoji apkrova 3680 VA
Maksimali srovė 16 A
Nominali įėjimo įtampa 230 V
Svoris ir matmenys
Svoris 3,23 kg
Matmenys (WxDxH) 56 x 46 x 988 mm