StarTech.com SVUSBPOWEREU maitinimo adapteris / inverteris Vidaus Juoda

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: SVUSBPOWEREU

EAN: 0065030855754

StarTech.com Maitinimo adapteris 5V DC EU yra skirtas naudoti su SV231USB ir SV431USB KVM jungikliais. Šis patikimas ir efektyvus maitinimo adapteris užtikrina stabilų 5 V įtampą jūsų įrenginiams. Jis turi įvesties įtampą 100-240 V diapazone, todėl puikiai tinka naudoti vidaus patalpose.

Maitinimo adapteris turi išvesties srovę 2 A, kurios pakanka sklandžiam KVM jungiklio veikimui. Tai padeda užtikrinti nuoseklų maitinimą jūsų įrenginiams ir optimalią jų veiklą.

Šis maitinimo adapteris yra kompaktiškas bei lengvas, todėl jį patogu nešioti ir įrengti. Juodos spalvos dizainas suteikia jam elegantiškumo ir puikiai tinka jūsų įrenginio stiliaus harmonijai.

Operacinėmis sąlygomis šis maitinimo adapteris gali veikti temperatūros diapazone nuo 0 iki 50 °C, todėl jis tinkamas naudoti įvairiose aplinkose. Darbo santykinės drėgmės diapazonas siekia nuo 0 iki 90 %, užtikrindamas jo efektyvumą net ir drėgnose sąlygose. Be to, jis turi plačią sandėliavimo temperatūros normą nuo -40 iki 85 °C, tai leidžia saugiai laikyti jį, kai jis nenaudojamas.

Dizainas ir taupios matmenys leidžia lengvai transportuoti ir sumontuoti šį maitinimo adapterį. Tiesiog jį pasirinkdami, pasirūpinsite patikimu ir veiksmingu sprendimu savo KVM jungikliui.

Šis maitinimo adapteris yra pagamintas StarTech.com, garsaus tiekėjo, žinomo dėl aukštos kokybės elektronikos priedų. StarTech.com dedikuotas pristatyti patikimus produktus, atitinkančius tiek profesionalų, tiek entuziastų poreikius.

Apibendrinant, StarTech.com Maitinimo adapteris 5V DC EU yra daugiafunkcinis ir efektyvus maitinimo sprendimas jūsų KVM jungikliui. Jo patikimas veikimas, kompaktiškas dizainas bei plati operacinių sąlygų paletė padaro jį praktišku pasirinkimu įvairioms aplikacijoms.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €13.90 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.alex.it

www.alex.it

TRASFORMATORE DI RISERVA A 5V €13.90
www.topbiz.fr

www.topbiz.fr

StarTech.com Adaptateur d'alimentation 5V / 2A de l'UE pour SV231USB, SV431USB €20.48

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Išėjimo srovė 2 A
Išėjimo įtampa 5 V
Įėjimo įtampa 100-240 V
Maitinimo tipas Vidaus
Paskirtis KVM jungiklis
Konstrukcija
Produkto spalva Juoda
Aplinkos sąlygos
Darbo santykinės drėgmės diapazonas 0 - 90 %
Sandėliavimo temperatūros norma (T-T) -40 - 85 °C
Darbo temperatūros diapazonas (TT) 0 - 50 °C
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 151 g
Pakuotės aukštis 56 mm
Pakuotės gylis 100 mm
Pakuotės plotis 68 mm
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 85044095