Ugreen 50394 laikiklis Planšetė / UMPC, Telefonas Juoda

Gamintojas: Ugreen

Modelis: 50394

EAN: 6957303853946

Ugreen 50394 laikiklis yra aukštos kokybės ir universalus laikiklis planšetėms, UMPC ir telefonams. Jo pagrindinė savybė yra galimybė priskirti laikiklį horizontaliai arba vertikaliai, atsižvelgiant į naudotojo pageidavimus ir poreikius. Laikiklio konstrukcija yra sudaryta iš metalo, suteikiant ilgaamžiškumą ir patikimumą. Produktas taip pat yra sulankstomas, todėl jį lengva nešiotis ir saugoti.

Šis laikiklis yra tinkamas naudoti vidaus patalpose, tad jis puikiai tiks tiek biure, namuose arba kitoje jums patogioje vietoje. Įrenginio tvirtinimo tipas – spakės tvirtinimas, kuris užtikrina stabilumą ir saugią įrenginio laikymo patirtį. Produktas yra juodos spalvos, pridėdama elegancijos ir universalumo į dizainą.

Ugreen 50394 laikiklis yra suderinamas su įvairiais mobiliais įrenginiais, įskaitant planšetes, UMPC ir telefono modelius. Naudodami šį laikiklį galėsite patogiai laikyti savo įrenginį, žiūrėti vaizdo įrašus, naršyti internete ar atlikti kitas veiklas be jaudinimų dėl įrenginio stabilumo arba pastatymo.

Ugreen 50394 laikiklis – tai praktiškas ir patogus pagalbininkas, suteikiantis jums patogumą ir lankstumą naudojant savo mobilųjį įrenginį.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €18.90 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Ugreen 50394 laikiklis Planšetė / UMPC, Telefonas Juoda €18.90

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Konstrukcija
Sudedamas
Orientacija Horizontalus / vertikalus
Medžiaga Metalas
Įrenginio montavimo tipas Tvirtinimas gnybtais
Produkto spalva Juoda
Tipas Laikiklis
Tinkamas naudoti Vidaus
Mobiliojo įrenginio tipas Planšetė / UMPC, Telefonas