StarTech.com SVUSBVGA6 KVM kabelis Juoda 1,8 m

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: SVUSBVGA6

EAN: 0065030832397

StarTech.com 6 ft Ultra-Thin USB VGA 2-in-1 KVM kabelis yra patikimas ir aukštos veiklos kabelis, sukurtas pagerinti jūsų ryšio patirtį. Su 1,8 metrų kablio ilgiu, šis kabelis suteikia pakankamą lankstumą jūsų prietaisų ryšiui.

Tamsus ir ultratinas dizainas ne tik yra funkcionalus, bet taip pat estetiškai patrauklus. Juoda spalva suteikia jūsų įrenginiams išskirtinumo. Kablis turi VGA jungtis abejose galiuose, leidžiančias lengvai jungti į VGA pajungtus prietaisus.

Kabelis sujungiamas su kištukinėmis jungtimis, užtikrinančiomis saugų ir stabilų ryšį. USB A ir VGA jungtys suteikia įvairias ryšio galimybes, leidžiančias prijungti įvairius prietaisus.

Šis kabelis yra lengvas ir patogus jose neštis, sveria 189 gramus. Pakuotės svoris yra 196 gramai, užtikrinant patogų nešiojimą. Pakuotės matmenys 145 mm pločio ir 290 mm gylio palengvina saugojimą ir transportavimą.

StarTech.com 6 ft Ultra-Thin USB VGA 2-in-1 KVM kabelis skirtas sklandžiam darbui ir patikimumui KVM kompiuterių tinkluose. Nesvarbu, ar jungiate kompiuterius, serverius ar kitus VGA pajungtus prietaisus, šis kabelis siūlo efektyvų ir beprobleminį ryšį.

Reikia atkreipti dėmesį, kad šio kablio Harmonizuotosios sistemos (HS) kodas yra 84733080, nurodantis jo klasifikaciją muitinės ir tarptautinės prekybos tikslais.

Pagerinkite savo ryšio patirtį su StarTech.com 6 ft Ultra-Thin USB VGA 2-in-1 KVM kabeliu. Jo puikus dizainas, lankstumas ir suderinamumas padaro jį idealia pasirinkimu įvairioms situacijoms.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Veikimo charakteristikos
Jungties lytis Kištukinis / kištukinis
Jungtis 2 USB A + VGA
Jungtis 1 VGA
Kabelio ilgis 1,8 m
Produkto spalva Juoda
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 196 g
Pakuotės aukštis 50 mm
Pakuotės gylis 290 mm
Pakuotės plotis 145 mm
Svoris 189 g
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080