ATEN KA7168 KVM kabelis Juoda

Gamintojas: ATEN

Modelis: KA7168

EAN: 0672792402135

ATEN USB - HDMI į Cat5e/6 KVM adapterio kabelis (CPU modulis) yra universalus ir būtinas priedas, leidžiantis lengvai prijungti įrenginius. Šis KVM (klaviatūra, vaizdas, pelė) adapterio kabelis leidžia prijungti kompiuterį arba nešiojamąjį kompiuterį prie nuotolinės konsolės arba klaviatūros, video ir pelės valdymo. Su kompaktiškomis matmenimis 56 x 91 x 21,2 mm šis kabelis yra suprojektuotas tobulai telpant į jūsų darbo erdvę.

ATEN USB - HDMI į Cat5e/6 KVM adapterio kabelis turi patogų jungiklių rinkinį, įskaitant 1 x RJ-45, 2 x USB A ir 1 x HDMI. Šie jungikliai užtikrina efektyvų ir patikimą duomenų perdavimą tarp jūsų įrenginių, užtikrinant besitęsiančią naudotojo patirtį.

Šio adapterio kabelio atspari plastiko medžiaga užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą. Jo elegantiška juoda spalva suteikia jūsų komplektui šviesos dalį, puikiai derančią prie bet kokio aplinkos.

Su USB klaviatūros lizdo tipu ir HDMI vaizdo lizdo tipu šis adapterio kabelis suderinamas su įvairiais įrenginiais, todėl jis yra universalus sprendimas skirtingoms programoms.

Iš esmės ATEN USB - HDMI į Cat5e/6 KVM adapterio kabelis (CPU modulis) siūlo patogumą, patikimumą ir suderinamumą, todėl jis yra būtinas įrankis besitęsiančiam ryšiui tarp jūsų įrenginių.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ryšys
Ethernet LAN (RJ-45) portų kiekis 1
Veikimo charakteristikos
Medžiaga Plastikas
Vaizdo prievado tipas HDMI
Klaviatūros porto tipas USB
Produkto spalva Juoda
Pakuotės duomenys
Svoris 104 g
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080
Kitos savybės
Matmenys (WxDxH) 56 x 91 x 21,2 mm
Ilgis 91 mm
Plotis 56 mm
Jungtis(ys) 1 x RJ-45, 2 x USB A, 1 x HDMI
Aukštis 21,2 mm