ATEN US221A-A7 KVM jungiklis Juoda, Pilka

Gamintojas: ATEN

Modelis: US221A-A7

EAN: 5711783793809

ATEN US221A-A7 KVM switch yra universali ir praktiška prietaisas, skirtas pagerinti kompiuterio sąranką. Jo stilus juodos ir pilkos spalvų kombinacija neprivers pastebėti jį jokioje aplinkoje. Šis KVM switch leidžia valdyti dviems kompiuteriams naudojant vienintelę klaviatūrą ir pelę, todėl jis puikiai tinka daugiausiai užduočių atlikti arba perjungti tarp sistemų.

Su trimis USB 2.0 prievadų jūs lengvai galite prijungti periferinius įrenginius prie KVM switch, optimizuodami savo darbo vietą ir eliminuojant poreikį naudoti daugybę laidų. Klaviatūros ir pelės prievadai yra suderinami su USB ryšiais, užtikrinant nematomą integraciją su jūsų esamomis įrangomis.

ATEN US221A-A7 KVM switch yra patogumo nulemtas su 1,8 metro ilgio laidu, suteikiančiu lankstumą jūsų sąrankos organizavime. Taip pat jis turi stovinčio montavimo galimybes, leidžiančias lengvai įdiegti jį į serverio stalčių kombinaciją.

Veikimo temperatūros diapazonas nuo 5 iki 40 laipsnių Celsijaus ir saugojimo temperatūros diapazonas nuo -20 iki 60 laipsnių Celsijaus rodo, kad šis KVM switch yra sukurtas atlaikyti skirtingas aplinkos sąlygas. Be to, jis turi veikimo santykinę drėgmę nuo 0 iki 80 procentų, užtikrinančią optimalų veikimą skirtinguose drėgnumo lygiuose.

Nemokamai persijunkite tarp kompiuterių ir pagerinkite savo produktyvumą su ATEN US221A-A7 KVM switch. Jo funkcionalumas, stilingas dizainas ir suderinamumas padaro jį puikiu papildu bet kokiam kompiuterio sąrankai.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €23.04 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.pc21.fr

www.pc21.fr

ATEN US221A-A7 KVM jungiklis Juoda, Pilka €23.04

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ekranas
Įmontuotas ekranas Ne
Ryšys
USB 2.0 portų kiekis 3
Pelės porto tipas USB
Klaviatūros porto tipas USB
Kompiuterių skaičius 2
Konstrukcija
Kabelio ilgis 1,8 m
Produkto spalva Juoda, Pilka
Stovo montavimas Ne
Aplinkos sąlygos
Darbo santykinės drėgmės diapazonas 0 - 80 %
Sandėliavimo temperatūros norma (T-T) -20 - 60 °C
Darbo temperatūros diapazonas (TT) 5 - 40 °C
Tvarumas
Tvarumo sertifikatai RoHS
Svoris ir matmenys
Svoris 54 g