Thule Landmark 40L kuprinė Mėlyna Poliesteris

Gamintojas: Thule

Modelis: 3203724

EAN: 0085854242141

Thule Landmark 40L kuprinė yra itin patogi ir funkcionali mėlynos spalvos kuprinė, skirta moterims, kurios ieško aukštos kokybės ir tvirtos kuprinės savo reikmėms atlikti. Šioje kuprinėje yra aukščiausios kokybės poliesterio medžiaga, kuri suteikia jai patvarumo ir ilgaamžiškumo, kad galėtumėte naudotis ja ilgą laiką.

Su 40 litrų talpykla, Thule Landmark kuprinė suteikia pakankamai vietos visiems jūsų reikalingiems daiktams. Ji puikiai tinka įvairioms kelionėms, nuotykiams ar tiesiog kasdieniam naudojimui. Kuprinė turi išorinį maišelį su užtrauktuku, kuriame galite laikyti savo daiktus, kurie turi būti lengvai pasiekiami. Taip pat yra specialus skyrius su užtrauktuku skirtas saugoti jūsų nešiojamąjį kompiuterį su 38.1 cm dydžio ekranu. Tai idealus sprendimas, jei turite verslo reikalų ar reikia kompiuterio kelionėje.

Thule Landmark 40L kuprinė taip pat yra itin patogi naudoti. Ji turi rankenos, kurios leidžia ją paprastai nešioti ir perkelti. Be to, jei jums patinka kelionės, kuprinė turi atitinkamą drėgmės apsaugą, todėl galite nesijaudinti, kad jūsų daiktai bus sausi net esant lietingam orui.

Ši kuprinė yra mėlynos spalvos ir turi monochromatinį dizainą. Ji idealiai tinka moterims, kurios ieško stilingo ir funkcionalaus aksesuaro. Thule Landmark 40L kuprinė patiks visoms, kurios vertina aukštą kokybės produktą, kuris atitinka jų lūkesčius.

Pakuotėje yra kuprinė su tokiomis pačiomis matmenimis kaip ir pati kuprinė, tik su pakuočių išmatavimais. Tai produktas, kuris suteiks jums aukščiausios kokybės kuprinę, kurią galite patikėti savo reikalams.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €135.34 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
techarena.lt

techarena.lt

Thule Landmark TLPF-140 Majolica Blue, 40 L, Backpack €135.34

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Rankenėlė(-s)
Užtrauktu užsegamos kišenės
Didžiausias ekrano dydis 38,1 cm
Užrašinės skyrius
Rekomenduojama lytis Moterims
Spalva Monochromatinis
Medžiaga Poliesteris
Produkto pagrindinė spalva Mėlyna
Svoris ir matmenys
Apimtis 40 L
Svoris 1,44 kg
Aukštis 550 mm
Ilgis 250 mm
Plotis 330 mm
Pakuotės duomenys
Pakuotės aukštis 500 mm
Pakuotės gylis 330 mm
Pakuotės plotis 105 mm