Rapoo M200 Plus kompiuterio pelė Abiems rankoms RD belaidis ryšys + „Bluetooth“ Optinis 1300 DPI

Gamintojas: Rapoo

Modelis: 18695

EAN: 6940056186959

Rapoo M200 Plus pelė yra universaliosios paskirties belaidė pelė, kuri yra ergonomiška ir patogi naudoti. Šios pelės ambidextriška forma leidžia patogiai laikyti tiek kairiarankiams, tiek dešiniarankiams vartotojams. Pelė naudoja optinę judėjimo detekcijos technologiją, užtikrinančią tikslų ir sklandų stebėjimą įvairiose paviršiuose.

Su tiek RF belaidžiu, tiek „Bluetooth“ ryšio galimybėmis, Rapoo M200 Plus pelė užtikrina patogų ir patikimą ryšį su jūsų kompiuteriu ar nešiojamuoju kompiuteriu. Jos judėjimo rezoliucija siekia 1300 DPI, užtikrinant tikslią pelės judesio kontrolę ir tikslų naršymą.

Pelėje yra trys paspaudimo mygtukai, įskaitant slinkties ratuką, užtikrinantys paprastą ir intuityvų naudojimą. Slinkties ratukas leidžia patogiai slinkti vertikaliai, todėl lengva peržiūrėti dokumentus ir tinklalapius.

Pelė veikia su baterijomis ir palaiko vieną AA tipo bateriją. Jos baterijos tarnavimo trukmė siekia iki 9 mėnesių, taigi galite ilgai naudotis pelės funkcionalumu be dažno baterijos keitimo. Pelė maitinama baterijomis, todėl ji yra patogi naudoti nepririšusos prie elektros lizdo.

Dizaino aspektu, Rapoo M200 Plus pelė puošiasi elegantiška ir modernia pilka spalva, papildyta raštu ant paviršiaus. Tai priduoda darbo vietai elegantiškumo šmėžą, tuo pačiu išlaikant profesionalų išvaizdą.

Puikiai tinka biurui, Rapoo M200 Plus pelė užtikrina patikimą veikimą ir naudojimo patogumą. Jos 2.4 GHz dažnio juosta užtikrina stabilų ir nepertraukiamą belaidį ryšį, leidžiantį efektyviai dirbti.

Bendrai vertinant, Rapoo M200 Plus pelė yra patikimas ir funkcijomis įkrautas pasirinkimas tiems, kurie ieško patogios ir efektyvios pelės kasdieniams uždaviniams. Jos ambidextriška forma, optinės judėjimo detekcijos technologijos ir RF belaide + „Bluetooth“ ryšio galimybės padaro ją universalų pasirinkimą tiek darbui, tiek poilsiui.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €21.74 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
baitukas.lt

baitukas.lt

Wireless multi-mode mouse M200 Plus gray €21.74

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Pelė
Dažnių juosta 2.4 GHz
Slinkties kryptys Vertikaliai
Slinkties ratukų skaičius 1
Judėjimo rezoliucija 1300 DPI
Mygtukų tipas Paspausti mygtukai
Mygtukų kiekis 3
Slinkties tipas Ratukas
Judėjimo detekcijos technologija Optinis
Įrenginio sąsaja RD belaidis ryšys + „Bluetooth“
Paskirtis Biuras
Konstrukcija
Paviršiaus nudažymas Raštas
Produkto spalva Pilka
Forma Abiems rankoms
Energijos valdymas
Baterijos tarnavimo trukmė 9 mėnesis(iai)
Baterijos technologija Šarminis
Baterijos tipas AA
Palaikomų baterijų skaičius 1
Maitinimo šaltinis Baterijos
Pakuotės duomenys
Kiekis 1