Intel A2UX8X4RISER kompiuterio korpuso dalis PCI laikiklis

Gamintojas: Intel

Modelis: A2UX8X4RISER

EAN: 0675901275163

Kompiuterinio korpuso šioji Intel A2UX8X4RISER kompiuterio korpuso dalis PCI laikiklis yra aukštos kokybės priedas, specialiai skirtas kompiuterio korpusams. Šis PCI laikiklis gaminamas „Intel“, gerai žinomo ženklo, kuris garsėja aukštos kokybės kompiuteriniais komponentais, pagalba.

Priklausančio kompiuterinio dalies kategorijai, šis „Intel“ PCI laikiklis yra būtina sudedamoji dalis, skirta įvairių plėtros plokščių saugumui jūsų kompiuterio sistemoje užtikrinti. Jis yra specialiai projektuotas tinkamai taisyti jūsų kompiuterio korpuose, suteikiant sklandų ir saugų montavimą.

A2UX8X4RISER PCI laikiklis „Intel“ pasižymi tvirta konstrukcija, užtikrinančia ilgaamžiškumą ir patvarumą. Jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, atlaikančių kasdienio naudojimo iššūkius. Tai padaro jį puikiu pasirinkimu tiek asmeniniams, tiek profesionaliems kompiuterinėms sistemoms.

Sudėtingai projektuotas, šis „Intel“ PCI laikiklis siūlo palaikymą iki 8x4 plėtros konfigūracijos, leidžiantį lengvai pridėti daugybę plėtros kortelių prie jūsų sistemos. Tai leidžia gauti papildomą pritaikymą ir galimybę atitikti įvairius aparatūros reikalavimus.

Suderinamas su įvairiais kompiuterių korpusais, „Intel“ A2UX8X4RISER PCI laikiklis užtikrina bevaržą diegimo procesą. Vartotojo draugiška konstrukcija leidžia lengvai jį įdiegti, todėl tinkamas žmonėms, turintiems skirtingą techninį patyrimą.

Trumpai tariant, „Intel“ A2UX8X4RISER kompiuterio korpuso dalis PCI laikiklis yra patikimas ir patvarus priedas iš patikimo gamintojo. Dėl jo gebėjimo palaikyti kelias plėtros korteles ir suderinamumo su įvairiais kompiuterių korpusais, šis PCI laikiklis yra puikus pasirinkimas tiems, kas nori patobulinti savo kompiuterinę sistemą papildoma aparatura.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €66.50 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.proline.lv

www.proline.lv

Intel A2UX8X4RISER computer case part PCI bracket €66.50

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Tipas PCI laikiklis
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080
Eksporto kontrolės klasifikacijos numeris (ECCN) EAR99
Kitos savybės
Būsena Launched
ARK ID 81783