ARCTIC MX-6 Šiluminis tepalas

Gamintojas: ARCTIC

Modelis: ACTCP00081A

EAN: 0840033401746

ARCTIC MX-6 ULTIMATE Performance Thermal Paste yra būtina sudedamoji komponentė kiekvienam kompiuterio aušinimo sistemai. Ši aukštos kokybės šiluminio tepalo gamintojas yra patikimas ir garsus. Šis pilkos spalvos tepalas puikiai tvirtinamas ant kompiuterio procesoriaus ir užtikrina optimalų temperatūros reguliavimą, ypač dėl jo aukšto šiluminio laidumo. Tepalas lengvai naudojamas, todėl jis tinka ne tik patyrusiems, bet ir naujiems kompiuterių entuziastams.

Tepalo kiekis yra 8 g, pakuočių kiekis - 1 vnt. Pakuotė yra 27 mm pločio, 121 mm ilgio ir 18 mm aukščio. Jos svoris yra 15 g, įskaitant tepalo vamzlį ir pakuotę. Šis šiluminis tepalas tinka naudoti su visais kompiuterių aušinimo sistemų tipais.

ARCTIC MX-6 ULTIMATE Performance Thermal Paste gali būti naudojamas ir esant nedideliam -50°C, ir aukštam 150°C temperatūros režimui. Šis šiluminis tepalas yra ypač naudingas esant ekstremalioms oro sąlygoms. Jo unikali formulė užtikrina ilgalaikę ir patikimą tepalo veikimą.

Būtent dėl unikalių šios kompanijos ARCTIC MX-6 ULTIMATE Performance Thermal Paste ypatybių, toks šiluminis tepalas yra geriausias pasirinkimas siekiant užtikrinti efektyvų aušinimą. Jis ne tik garantuoja optimalų temperatūros reguliavimą ir tvirtą laikymą, bet ir dėl savo unikalių savybių jis puikiai tinka visų patyrusių ir ne patyrusiu kompiuterių entuziastų reikalavimams.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €36.40 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
kmobiles.lt

kmobiles.lt

CPU COOLER ACC THERMAL PASTE/ACTCP00081A ARCTIC €36.40

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Minimali darbinė temperatūra -50 °C
Maksimali veikimo temperatūra 150 °C
Produkto spalva Pilka
Tipas Šiluminis tepalas
Svoris ir matmenys
Svoris 8 g
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 15 g
Pakuotės tipas „Box“
Pakuotės aukštis 18 mm
Pakuotės gylis 121 mm
Pakuotės plotis 27 mm
Kiekis pakuotėje 1 vnt