Manhattan Seattle knyginio kompiuterio dėklas 39,6 cm (15.6") Įmautė Rožinė

Gamintojas: Manhattan

Modelis: 439930

EAN: 0766623439930

Patirkite stilingą ir patikimą apsaugą savo nešiojamajai kompiuteriui su Manhattan Seattle Laptop Sleeve 15,6 colių. Šis koralinės spalvos dėklas sukurta Manhattan, patikimo nešiojamųjų kompiuterių dėklų gamintojo, siūlo sušvelnintą ir labai minkštą vidaus šiltnamio efektą, kad apsaugotumėte savo prietaisą nuo kasdieninių smūgių ir įbrėžimų.

Pagrindinėje dėklo skyriuje yra dvigubos užtraukos, užtikrinančios paprastą prieigą ir saugų uždarymą. Be to, užtrauktinė priekinė kišenė leidžia jums patogiai laikyti priedus, tokius kaip įkrovikliai, laidai ar mažos asmeninės priemonės. Pernešimo kilpas suteikia patogumą, leidžiantį patogiai nešioti savo nešiojamąjį kompiuterį.

Pagamintas iš patvarios ir vandeniui atsparios medžiagos, šis dėklas užtikrina ilgaamžišką apsaugą, saugantį jūsų nešiojamojo kompiuterio saugų net ir drėgnose aplinkose. Stilingas ir kompaktiškas dizainas, kurio aukštis yra 25 mm, plotis 270 mm ir gylis 400 mm, siūlo ploną profilį, kad būtų lengva dėti į kuprinę ar rankinę.

Manhattan Seattle Laptop Sleeve yra specialiai sukurtas telpoti iki 15,6 colių nešiojamiesiems kompiuteriams, su nešiojamojo kompiuterio skyriumi, kurio matmenys yra 263 mm pločio, 385 mm gylio ir 22 mm aukščio. Tai užtikrina patogų ir saugų antgalio montavimą jūsų prietaisui, mažinant nereikalingą judėjimą ir potencialią žalą.

Pagamintas iš aukštos kokybės audinio ir pusbroliško audinio medžiagų, šis dėklas derina stilių ir funkcionalumą. Monochrominiai paviršiaus spalvos suteikia elegantiškos iliuzijos, tuo tarpu pagrindinė rožinė spalva suteikia madingą ir stilingą įvaizdį, kuris atitinka jūsų asmeninį stilų.

Būkite tikri dėl trijų metų garantijos, įtrauktos šiam nešiojamųjų kompiuterių dėkui, žadėjime patikimos paramos ir klientų pasitenkinimo. Investuokite į Manhattan Seattle Laptop Sleeve 15,6 colių ir mėgaukitės puikiu apsaugos, stiliaus ir patvarumo deriniu savo brangiam nešiojamajam kompiuteriui.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €11.48 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.pc21.fr

www.pc21.fr

Manhattan Seattle knyginio kompiuterio dėklas 39,6 cm (15.6") Įmautė Rožinė €11.48
eltek.lv

eltek.lv

Etui Manhattan Seattle 15.6" €28.07

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Kiekis 1
Nešiojimo rankena (-os)
Priekinė išėma
Produkto pagrindinė spalva Rožinė
Medžiaga Audinys, Multinas
Dėklo tipas Įmautė
Didžiausias ekrano dydis 39,6 cm
Paviršiaus nudažymas Monochromatinis
Techniniai duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080
Svoris ir matmenys
Notebook skyriaus matmenys 263 x 385 x 22 mm
Svoris 260 g
Aukštis 25 mm
Ilgis 400 mm
Plotis 270 mm