Lenovo B210 knyginio kompiuterio dėklas 39,6 cm (15.6") Kuprinė Žalia

Gamintojas: Lenovo

Modelis: GX40Q17228

EAN: 0191999684743

Lenovo B210 notebook case yra patvarus ir patikimas pasirinkimas jūsų nešiojamajam kompiuteriui pervežti. Ši kuprinė skirta telpai nešioti iki 39,6 cm (15,6 colių) dydžio nešiojamiems kompiuteriams, todėl ji atitinka daugumos standartinių modelių reikalavimus. Medžiaga, naudojama dėkle, yra aukščiausios kokybės poliesteris, kuris tvirtas ir atsparus vandeniui, suteikiantis papildomą apsaugą ir patvarumą.

Lenovo B210 notebook dėklas yra lengvas - tik 548 gramai, todėl jį lengva nešiotis kartu su savimi, ar tai būtų kelionės darbo ar mokymosi metu, ar tiesiog ilga kelionė. Kuprinė yra patogu dėvėti, su suformuotomis pečių juostomis ir atvėsinais akučiais, kurie padeda jums išlikti patogiam.

Be to, Lenovo B210 notebook dėklas taip pat siūlo pakankamai vietos jūsų nešiojamam kompiuteriui ir priedams. Kuprinėje yra daugybė skyrių ir kišenėlių, įskaitant priekinę su skaitmeninių dalykų laikikliu, atskirą pagrindinio skyriaus nešiklę jūsų nešiojamam kompiuteriui ir dokumentams ir užpakalinę paslėptą kišenę skaitmeninių reikmenų laikymui.

Galiausiai, Lenovo B210 notebook dėklas siūlo stilingą ir lygią dizainą, kuris tikrai pritrauks žvilgsnius. Kuprinė yra prieinama žaliąja spalva su monochromatiniu paviršiaus nudažymu, tad ji tiks puikiai tiems, kurie nori išsiskirti iš minios. Nesvarbu, ar esate mokinys, profesionalas, ar tiesiog ieškote patikimo būdo savo nešiojamo kompiuterio nešiojimui, Lenovo B210 notebook dėklas yra puikus pasirinkimas.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €14.97 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Kasdienė nešiojamojo kompiuterio kuprinė, skirta „Lenovo 15.6 B210“, žalia €14.97

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Kiekis 1
Modelio suderinamumas Bet prekės
Produkto pagrindinė spalva Žalia
Medžiaga Poliesteris
Dėklo tipas Kuprinė
Didžiausias ekrano dydis 39,6 cm
Paviršiaus nudažymas Monochromatinis
Svoris ir matmenys
Svoris 548 g
Aukštis 40 mm
Ilgis 490 mm
Plotis 330 mm