Lenovo B210 knyginio kompiuterio dėklas 39,6 cm (15.6") Kuprinė Juoda

Gamintojas: Lenovo

Modelis: GX40Q17225

EAN: 0191999684750

Lenovo B210 notebook dėklas kuprinės formos yra idealus pasirinkimas, jei keliaujate su savo nešiojamuoju kompiuteriu ir norite užtikrinti jo saugumą. Dėklas yra pagamintas iš tvirto poliesterio audinio ir yra juodos spalvos, todėl jis suteikia profesionalų įvaizdį. Jis skirtas nešioti nešiojamuosius kompiuterius, kurių ekrano dydis iki 39,6 cm (15,6 colių) ir sveria tik 548 gramų, todėl jį yra patogu nešiotis. Kuprinės formos dizainas taip pat yra patogus, nes svorį lygiai paskirsto tarp pečių ir laikmenų.

Šis Lenovo B210 notebook dėklas nėra tik stilingas ir patogus, jis taip pat turi daug funkcionalių savybių. Dabar galite laikyti savo nešiojamąjį kompiuterį ir kitas priemones, tokias kaip įkroviklius, kabelius ir dokumentus, kokiame žibintuvo pagrindinėje skyriuje. Be to, yra priekinė kišenė, kurioje lengvai pasieksite savo būtiniausias priemones, tokias kaip telefoną, raktus ir piniginę.

Lenovo B210 notebook dėklas yra gerai suprojektuotas ir turi matmenis 40 mm x 330 mm x 490 mm, todėl jis idealiai tinka daugumai nešiojamųjų kompiuterių, nepriklausomai nuo jų gamintojo. Tai funkcionalus aksesuaras, skirtas saugoti savo nešiojamąjį kompiuterį, kai esate judančioje padėtyje, o jo kuprinės formos dizainas padaro jį patogiu pasirinkimu kasdieniam naudojimui. Dėklas yra lengvai išlaikomas ir valomas dėl tvirtos poliesterio medžiagos. Su savo neįtikėtinomis funkcijomis ir funkcionalumu, šis Lenovo B210 notebook dėklas yra idealus pasirinkimas tiems, kurie ieško saugaus ir patogaus būdo nešioti savo nešiojamąjį kompiuterį.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €14.88 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Lenovo B210 knyginio kompiuterio dėklas 39,6 cm (15.6") Kuprinė Juoda €14.88

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Kiekis 1
Modelio suderinamumas Bet prekės
Produkto pagrindinė spalva Juoda
Medžiaga Poliesteris
Dėklo tipas Kuprinė
Didžiausias ekrano dydis 39,6 cm
Paviršiaus nudažymas Monochromatinis
Svoris ir matmenys
Svoris 548 g
Aukštis 40 mm
Ilgis 490 mm
Plotis 330 mm