StarTech.com DVIVGAMFBK kabelių lizdinio / kištukinio jungčių tipo keitiklis DVI-I VGA Juoda

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: DVIVGAMFBK

EAN: 0065030841573

StarTech.com DVI į VGA kabelio adapteris - juodas - V/M yra patikimas ir universalus kabelio adapteris, kuris leidžia prijungti prietaisus su DVI-I jungtimi prie prietaisų su VGA jungtimi. Adapteris yra su vyriška DVI-I jungtimi viename gale ir su moteriška VGA jungtimi kitame gale.

Adapteris yra sumontuotas su aukštos kokybės nikeliu dengtų jungčių kontaktų, kurie užtikrina saugų ir stabilų ryšį tarp jūsų prietaisų. Juoda spalva suteikia jūsų sąrankai šiek tiek elegancijos.

Su kompaktišku ir lengvu dizainu, šis kabelio adapteris yra lengvai perkeliamas ir instaliuojamas, todėl jis idealiai tinka tiek namų, tiek biuro naudojimui. Jis sveria 27g ir turi matmenis 15mm x 40mm x 40mm.

StarTech.com DVI į VGA kabelio adapteris yra sukurtas su patogumu mintyje. Jis palaiko "Plug and Play" funkcionalumą, leidžiantį prijungti prietaisus be papildomos programinės įrangos ar tvarkyklių. Tai sutaupo jums laiko ir pastangų vedant įrenginį.

Adapterio korpusas pagamintas iš polivinilo chlorido (PVC), suteikiantis ilgaamžiškumą ir apsaugą vidaus komponentams. Tai užtikrina, kad jūsų kabelio adapteris tarnaus ilgą laiką net reguliariai naudojant.

Kalbant apie pakuotę, adapteris yra supakuotas kompaktiškoje pakuotėje, sveriančioje 32g. Pakuotės matmenys yra 125mm x 15mm x 90mm, todėl ją lengva saugoti ir pervežti.

StarTech.com DVI į VGA kabelio adapteris yra aplinkai draugiškas pasirinkimas, nes jis yra RoHS sertifikuotas, užtikrinantis atitiktį griežtiems aplinkosaugos draudimo standartams.

Dėl patikimo našumo ir suderinamumo su įvairiais prietaisais, StarTech.com DVI į VGA kabelio adapteris yra praktiškas sprendimas, skirtas prijungti jūsų DVI-I prietaisus prie VGA prietaisų.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ryšys
Jungties kontaktų dengimas Nikelis
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
2 jungtis – vidinė ar išorinė Lizdinis
Jungtis 2 VGA
Jungtis 1 DVI-I
Veikimo charakteristikos
„Plug and Play“ funkcija Taip
Korpuso medžiaga Polivinilo chloridas (PVC)
Produkto spalva Juoda
Tvarumas
Tvarumo sertifikatai RoHS
Svoris ir matmenys
Svoris 27 g
Aukštis 15 mm
Ilgis 40 mm
Plotis 40 mm
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 32 g
Pakuotės aukštis 15 mm
Pakuotės gylis 125 mm
Pakuotės plotis 90 mm
Pakuotės turinys
Kiekis pakuotėje 1 vnt