Equip 118916 kabelių lizdinio / kištukinio jungčių tipo keitiklis DisplayPort Mini DisplayPort Juoda

Gamintojas: Equip

Modelis: 118916

EAN: 4015867177020

Equip „DisplayPort to Mini DisplayPort“ adapteris yra patogi kabelio lyčių keitiklis, leidžiantis susieti įrenginius su „DisplayPort“ išvestimi su įrenginiais su „Mini DisplayPort“ įvestimi. Šis adapteris, kurį sukūrė ir pagamino žinoma „Equip“ prekinė ženklą tech pramonėje, teikia patogų sprendimą vartotojams, kurie nori netrukdomai prisijungti prie savo įrenginių.

Tūkstančiai 10 gramų ir kompaktiški matmenys - 12,2 mm aukščio, 28,3 mm pločio ir 51,1 mm gylio - leidžia lengvai nešiotis ir saugoti šį adapterį. Pakuotės svoris yra 12,3 gramai, o ji yra su maišelio paketo tipu, užtikrinantis saugų ir organizuotą laikymą.

„Equip DisplayPort to Mini DisplayPort Adapter“ turi vienoje pusėje vyrišką „DisplayPort“ jungtį, o kitoje - moterišką „Mini DisplayPort“ jungtį, užtikrinantį patikimą ir saugų ryšį tarp jūsų įrenginių. Adapteris leidžia prisijungti prie monitorių, projektoriaus ar televizoriaus su „Mini DisplayPort“ įvestimi su savo nešiojamaisiais kompiuteriais, staliniais kompiuteriais ar kitais suderinamais įrenginiais, kuriuose yra „DisplayPort“ išvestis.

Dėl aukštos kokybės konstrukcijos ir atsparių medžiagų galite pasikliauti šiuo adapteriu, kad jis užtikrins stabilų ir nuoseklų signalo perdavimą, užtikrindamas optimalų veikimą ir vaizdo kokybę. Nesvarbu, ar norite išplėsti savo ekraną, ar atvaizduoti jį, šis adapteris yra universalus sprendimas, atitinkantis jūsų ryšio poreikius.

Apibendrinant, „Equip DisplayPort to Mini DisplayPort“ adapteris yra būtinas priedas žmonėms, kurie ieško patikimo ir efektyvaus būdo prisijungti prie įrenginių su skirtingais lizdų tipais. Jo kompaktiškas dizainas, patikimas veikimas ir suderinamumas padaro jį vertingu papildiniu jūsų tech aksesuarų kolekcijai.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €4.25 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
25n.de

25n.de

equip Life - DisplayPort-Adapter - Mini DisplayPort (W) | equip | 118916 | 4015867177020 €4.25
www.proline.lv

www.proline.lv

Equip DisplayPort to Mini DisplayPort Adapter €15.90

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ryšys
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
2 jungtis – vidinė ar išorinė Lizdinis
Jungtis 2 Mini DisplayPort
Jungtis 1 DisplayPort
Veikimo charakteristikos
Produkto spalva Juoda
Svoris ir matmenys
Svoris 10 g
Aukštis 12,2 mm
Ilgis 51,1 mm
Plotis 28,3 mm
Pakuotės duomenys
Pakuotės tipas Užtrauktuku užsegama rankinė
Paketo svoris 12,3 g
Pakuotės aukštis 100 mm
Pakuotės gylis 4 mm
Pakuotės plotis 175 mm