Equip 118915 kabelių lizdinio / kištukinio jungčių tipo keitiklis microHDMI HDMI Juoda

Gamintojas: Equip

Modelis: 118915

EAN: 4015867176429

Equip Micro HDMI į HDMI adapteris yra aukštos kokybės kabelio lyties keitiklis, skirtas lengvai prijungti įrenginius, turinčius microHDMI prievadus, prie HDMI įrenginių. Šis adapteris leidžia patogiai pakeisti jūsų microHDMI jungiklį į standartinį HDMI jungiklį, užtikrinant vientisumą tarp jūsų įrenginių.

Patogaus ir kompaktiško dizaino adapterio svoris yra tik 18 g, todėl jis yra lengvas ir nešiojamas. Jis turi 10 mm aukštį, 37 mm plotį ir 19 mm gylį, užtikrinant vietos taupią sprendimą jūsų ryšio poreikiams.

Juoda adapterio spalva suteikia elegancijos, puikiai dera su jūsų įrenginiais ir aplinka. Korpuso medžiaga yra atsparus polichlorvinilas (PVC), užtikrinantis ilgalaikę ir patikimą našumą.

Adapteris yra su auksu apdengtoms jungčių kontaktams, todėl užtikrinamas aukštos kokybės signalo perdavimas ir sumažinamas signalo praradimas, užtikrinant optimalų garso ir vaizdo našumą. MicroHDMI jungiklis leidžia lengvai prijungti jūsų microHDMI palaikančią įrangą, o standartinis HDMI jungiklis leidžia lengvai prijungti prie HDMI palaikančių įrenginių, tokiais kaip televizoriai, monitoriai ar projektoriai.

Adapteris turi vyriško microHDMI ir moteriško HDMI jungiklių, užtikrinantį stabilų ir patikimą ryšį. Jis palaiko įvairių įrenginių asortimentą, todėl yra universalus ir tinkamas įvairioms sritims.

Kalbant apie pakuotę, adapteris yra lengvas, su pakuotės svoriu tik 3 g. Pakuotės matmenys yra 10 mm gylis, 175 mm aukštis ir 100 mm plotis, užtikrinantys patogų saugojimą ir transportavimą.

Šis Equip Micro HDMI į HDMI adapteris yra suprojektuotas su tvarumo aspektu, turintis RoHS sertifikatą. Jis atitinka reikiamus aplinkosaugos standartus, todėl yra ekologiškas pasirinkimas jūsų ryšio poreikiams.

Atnaujinkite savo ryšio galimybes su Equip Micro HDMI į HDMI adapteriu - patikimu ir universalumu išsiskiriančiu kabelio lyties keitikliu, kuris supaprastina įrenginių suderinamumą ir pagerina jūsų multimedijos patirtį.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €3.37 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
25n.de

25n.de

equip Life - HDMI-Adapter - HDMI (W) bis mikro HDMI (M) | equip | 118915 | 4015867176429 €3.37
www.proline.lv

www.proline.lv

Equip Micro HDMI to HDMI Adapter €9.31

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ryšys
Jungties kontaktų dengimas Auksas
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
2 jungtis – vidinė ar išorinė Lizdinis
Jungtis 2 HDMI
Jungtis 1 microHDMI
Veikimo charakteristikos
Korpuso medžiaga Polivinilo chloridas (PVC)
Produkto spalva Juoda
Tvarumas
Tvarumo sertifikatai RoHS
Svoris ir matmenys
Svoris 18 g
Aukštis 10 mm
Ilgis 19 mm
Plotis 37 mm
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 3 g
Pakuotės aukštis 175 mm
Pakuotės gylis 10 mm
Pakuotės plotis 100 mm