Toshiba Canvio Ready išorinis kietasis diskas 2000 GB Juoda

Gamintojas: Toshiba

Modelis: HDTP320EK3AA

EAN: 4260557511398

Toshiba Canvio Ready išorinis kietasis diskas yra patikima talpinimo sprendimas visiems jūsų duomenų atsarginių kopijų poreikiams. 2 000 GB talpa leis saugoti visus svarbius failus, dokumentus, nuotraukas ir vaizdo įrašus. Išorinis kietasis diskas yra suprojektuotas kompaktiškame 2,5 colių formate, todėl jį lengva nešiotis ir laikyti savo rankinėje ar kišenėje.

Toshiba Canvio Ready įrangytas aukšto greičio USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) sąsaja, užtikrinančia greitus duomenų perdavimo greičius iki 5000 Mbit/s. Diskas taip pat palaiko "Plug and Play" ryšį, tai reiškia, kad jums nereikia instaliuoti programinės įrangos jūsų naudojimui.

Kietasis diskas turi formatuoti NTFS failų sistemą, todėl jis idealiai tinka naudoti su "Windows" operacinėmis sistemomis. Jis taip pat yra stilingos juodos spalvos, o tai padarys jį puikiu papildymu jūsų techninėje įrangoje.

Kai kalbama apie mobiliąją įrangą, šis kietasis diskas tikrai įspūdingas. Jis sveria tik 149 g ir turi 14 mm aukštį, 78 mm plotį ir 109 mm ilgį. Toshiba Canvio Ready taip pat yra suprojektuotas naudojimui be maitinimo šaltinio, tai reiškia, kad jums nereikia įdėti į elektros lizdą, kad galėtumėte jį naudoti.

Jis turi mikro-USB B jungtį ir ateina su USB Tipo-A laido, kad būtų lengva prisijungti prie savo laptopo ar stalinio kompiuterio. Jis taip pat turi didžiausią srovę 0,9 A ir palaiko USB bus-powered režimą.

Iš viso, Toshiba Canvio Ready išorinis kietasis diskas yra patogus ir patikimas talpinimo sprendimas, kuris padės jums saugoti visus savo svarbius duomenis ir prieinamų. Tai puiki pasirinkimo studentams, profesionalams ir kiekvienam, kuriam reikia paprasto ir efektyvaus būdo atsarginės kopijos ir saugoti savo failus.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €86.89 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
techarena.lt

techarena.lt

Toshiba Canvio Ready HDTP320EK3AA 2000 GB, 2.5 ", USB 3.2 Gen1, Black €86.89

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Disko tvarkyklė
Failų formato sistema NTFS
Kietojo disko talpa 2000 GB
Kietojo disko dydis 2.5 "
Ryšys
Integruotas kortelių skaitytuvas
Ethernet LAN jungtis
„Wi-Fi“
USB versija 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
USB jungtis Micro-USB B
Didžiausias duomenų perdavimo greitis 5000 Mbit/ai
Savybės
Palaikomos „Windows“ operacinės sistemos
„Plug and Play“ funkcija
Produkto spalva Juoda
Techniniai duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84717050
Energijos valdymas
Maksimali srovė 0,9 A
Magistralės maitinimas USB
Svoris ir matmenys
Svoris 149 g
Aukštis 14 mm
Ilgis 109 mm
Plotis 78 mm
Pakuotės duomenys
Pridėti kabeliai USB A tipo