Seagate Black Panther išorinis kietasis diskas 2 TB Juoda

Gamintojas: Seagate

Modelis: STLX2000401

EAN: 0763649177136

Štai puikus išorinis kietasis diskas "Seagate Black Panther" su talpa 2000 GB, patikima ir patogi sprendimas saugoti ir perkelti didelius kiekius duomenų. Šio įrenginio stilius ir kokybė derės tiek namuose, tiek biure. Nenešiojamojo disko svoris yra tik 167 g, o jo kompaktiškas dydis (14,5 mm aukščio, 80 mm pločio, 122,5 mm ilgio) leis jums lengvai nešiotis jį visur, kur tik norite.

Tai ne tik talpus, bet ir lengvai naudojamas diskas. Jums tereikia prijungti jį per USB jungtį, o jau galite pradėti įrašinėti, perduoti arba atkurti savo failus. Šis disko modelis turi USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) versiją, todėl galėsite mėgautis aukštu perdavimo greičiu. Tai labai patogu, jei turite didelius duomenų failus ar greitai reikia atlikti perkėlimus.

"Seagate Black Panther" gali būti patikimas sprendimas ne tik "Windows", bet ir MAC bei „Linux“ operacinėms sistemoms. Tai labai praktiška, jei naudojate skirtingas įrenginių platformas. Be to, juoda spalva suteikia elegantišką išvaizdą.

Šiam produktui suteikiamas maitinimas tiesiogiai per USB prievadą, todėl nereikės ieškoti papildomos elektros lizdo. Pakuotėje taip pat gausite USB kabelį, kuris supaprastins jo naudojimą.

Išorinis kietasis diskas "Seagate Black Panther" yra patikimas ir patogus įrenginys, kuris suteiks jums daug vietos ir lengvą būdą saugoti ir perkelti jūsų svarbiausius duomenis.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Disko tvarkyklė
Kietojo disko talpa 2 TB
Ryšys
Ethernet LAN jungtis Ne
USB versija 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Savybės
Palaikoma operacinė sistema „Linux“ Taip
Palaikomos MAC operacinės sistemos Taip
Palaikomos „Windows“ operacinės sistemos Taip
Produkto spalva Juoda
Energijos valdymas
Magistralės maitinimas USB
Svoris ir matmenys
Svoris 167 g
Aukštis 14,5 mm
Ilgis 122,5 mm
Plotis 80 mm
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 270 g
Pakuotės aukštis 39 mm
Pakuotės gylis 186,5 mm
Pakuotės plotis 137,5 mm
Pridėti kabeliai USB