Neomounts NM-WS300BLACK garso kolonėlės laikiklis Siena Juoda

Gamintojas: Neomounts

Modelis: NM-WS300BLACK

EAN: 8717371445324

Neomounts by Newstar Select NM-WS300 Siena Juoda yra garso kolonėlių laikiklis, sukurtas komfortiškai tvirtinti garso kolonėles ant sienos. Šis laikiklis yra juodos spalvos ir pasižymi moderniu bei funkcionaliu dizainu.

NM-WS300 Siena Juoda laikiklis turi daugybę parametrų ir funkcijų, kurios leidžia jums tinkamai pritvirtinti ir reguliuoti garso kolonėlių padėtį. Tilt angle range leidžia reguliuoti kolonėlių pasvirimo kampą nuo 0 iki 20 laipsnių, o 360 laipsnių sukimosi kampas suteikia galimybę reguliuoti kolonėlių padėtį norimoje kryptimi.

Vienas iš svarbių šio laikiklio privalumų yra didžiausia apkrova – iki 3 kg. Tai reiškia, kad jūs galite tvirtinti į jį daugelį skirtingų garso kolonėlių modelių, nebijodami, kad jis sulauks perkrovos ar sulūžimo.

Šis laikiklis gaminamas Italijoje, kurioje žinomas aukštu kokybės standartu. Taip pat laikiklis pritaikytas montavimui ant sienos, o su trimis pasikartojančiais taškais jis suteikia patogumą ir lankstumą reguliuojant kolonėlių padėtį.

NM-WS300 Siena Juoda taip pat pasižymi išmaniu nešiojamu aparatūros palaikymu, leidžiančiu patogiai naudotis telefonu ar planšetiniu kompiuteriu. Šis laikiklis turi 45 laipsnių sukimosi kampą, kuris užtikrina geresnį garso sklaidą ir leidžia pasiekti norimą garsą.

Pakuotės išmatavimai yra 60 mm gilumo, 90 mm aukščio ir 145 mm pločio. Produkto svoris yra ... . Produkto aprašyme taip pat pateikiama informacija apie produkto komplektą (kolonėlių laikiklis, tvirtinimo instrukcijos, montavimo rinkinys ir kt.) ir kilnojamąją sistemą (krovinio tipo, krovinių skaičius viename padėklų vienete, varžybos sistema ir kt.).

Neomounts by Newstar Select NM-WS300 Siena Juoda yra aukštos kokybės ir patikimas garso kolonėlių laikiklis, kuris tikrai atitiks jūsų lūkesčius ir suteiks patogumą bei estetišką išvaizdą jūsų garso sistemai.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €28.56 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.pc21.fr

www.pc21.fr

NEOMOUNTS BY NEWSTAR NEOMOUNTS NM-WS300 €28.56
mts.ee

mts.ee

Neomounts by Newstar Select NM-WS300 Sein Must €59.34

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Kilmės šalis Italija
Pasukamas kampas 45 °
Sukimosi kampas 360 °
Ašių skaičius 3
Posvyrio kampo intervalas 0 - 20 °
Montavimo tipas Siena
Produkto spalva Juoda
Maksimalus svoris (tūris) 3 kg
Talpinimo Siena
Svoris ir matmenys
Ilgis 60 mm
Plotis 50 mm
Pakuotės duomenys
Pakuotės plotis 145 mm
Pakuotės aukštis 90 mm
Pakuotės gylis 60 mm
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 85189000
Gaminių skaičius ant padėklo (ES) 606 vnt
Gaminių skaičius pagrindinėje (išorinėje) dėžėje 9 vnt
Pagrindinės (išorinės) dėžės aukštis 120 mm
Pagrindinės (išorinės) dėžės ilgis 500 mm
Pagrindinės (išorinės) dėžės plotis 210 mm