StarTech.com 1m 3.5mm garso kabelis Juoda

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: MU1MMFS

EAN: 0065030847940

StarTech.com 1m Slenkantis 3,5 mm stereo plėtimo garso kabelis yra aukštos kokybės kabelis, skirtas išplėsti garso ryšius. Šis 1 metro ilgio kabelis leidžia prijungti įrenginius, kurie yra toliau vienas nuo kito, netekinant garso kokybės.

Šis garso kabelis turi siaurą ir elegantišką dizainą, užtikrinantį paprastą montavimą ir minimalų chaosą. Jis yra aprūpintas vyriniu 3,5 mm jungtuku viename gale ir moterišku 3,5 mm jungtuku kitoje pusėje, todėl yra suderinamas su įvairių tipų įrenginiais, tokiais kaip išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai ir garsiakalbiai.

Šio kabelio jungtys yra nikelio plėvelės, užtikrinančios patikimą ir ilgaamžį ryšį su minimaliomis signalo praradimo galimybėmis. Kabelio apvalkalas yra pagamintas iš polivinilo chlorido (PVC), užtikrinantis apsaugą nuo dilimo ir lankstumą lengvam montavimui į siauras patalpas.

Juodai spalvai esant, StarTech.com 1m Slenkantis 3,5 mm stereo plėtimo garso kabelis puikiai dera su jūsų esamu garso įrangos komplektu. Nesvarbu, ar norite išplėsti ausines, prijungti savo išmanųjį telefoną prie išorinių garsiakalbių ar naudoti garso įrangą sunkiai prieinamuose vietose, šis kabelis yra puiki sprendimo galimybė.

Šio kabelio lengvas dizainas, sveriantis tik 14 gramų, padaro jį lengvai nešiojamu ir transportuojamu, užtikrinantį patogumą, kad bebūtumėte. Be to, jis yra pakuotas kompaktiškame ir lengvame įpakavime, kurio matmenys yra 220 mm x 7 mm x 128 mm, todėl jį lengva laikyti ar transportuoti kartu su kitais įrenginiais ir priedais.

StarTech.com 1m Slenkantis 3,5 mm stereo plėtimo garso kabelis - V/M puikiai tinka visiems, kam reikalingas patikimas ir universalus garso kabelis, skirtas plėsti jų garso ryšius. Pasitikėkite StarTech.com reputacija dėl aukštos kokybės produktų ir patobulinkite savo garso patirtį jau šiandien.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €6.06 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.pc21.fr

www.pc21.fr

STARTECH .COM CâBLE D'EXTENSION AUDIO STéRéO SLIM 3,5 MM - M/F €6.06

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Dangos medžiaga Polivinilo chloridas (PVC)
Produkto spalva Juoda
Jungties kontaktų dengimas Nikelis
2 jungties forma Tiesus
1 jungties forma Tiesus
2 jungtis – vidinė ar išorinė Lizdinis
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
Jungtis 2 3.5mm
Jungtis 1 3.5mm
Kabelio ilgis 1 m
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 19 g
Pakuotės aukštis 7 mm
Pakuotės gylis 220 mm
Pakuotės plotis 128 mm
Svoris 14 g
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 85189000
Kitos savybės
Medžiaga Aliuminis, PVC