StarTech.com 0.3m Angle M/M garso kabelis 0,3 m 3.5mm Juoda

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: MU1MMS2RA

EAN: 0065030841283

StarTech.com 1 pėdos plonas 3,5 mm tiesinis stereo garso laidas yra kompaktiškas ir patogus sprendimas, skirtas garso įrenginiams prijungti. Šis juodos spalvos laidas, ilgis 0,3 metrai, siūlo lankstumą įrenginių garso padėties nustatymui.

Šis garso laidas turi 3,5 mm jungtį abiejose galose, todėl jis suderinamas su įvairaus tipo įrenginiais, tokiais kaip išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, nešiojami kompiuteriai ir MP3 grotuvai. Jungtys yra suprojektuotos stačiu kampu, todėl lengva juos jungti ankštuose vietose ar kai norite padėti savo įrenginius įvairiomis kryptimis.

Aukso dengtų jungčių dėka užtikrinamas aukštos kokybės garso signalo perdavimas mažinant signalo praradimą ir užtikrinant aiškų bei griežtą garsą. Jungčių kontaktai yra padengti aukso sluoksniu, kuris gerina laidumo savybes ir atsparo korozijai, užtikrinant tvirtą ir ilgalaikį ryšį.

Pats kabelis yra pagamintas iš polivinilo chlorido (PVC) apvalkalo medžiagos, kuri suteikia atsparumą šiurkštumui ir nešlystantį apsaugą. Lanko dizainas ir lengvas konstrukcija leidžia jam būti puikiai tinkamu kelionėms ar ribotam vietos naudojimui.

Laisvos apsaugos grandinės storis (AWG) 30 leidžia šiam garso laidui pasižymėti patikima veikla ir efektyviu signalo perdavimu. Vyras-į-vyrą jungtys jį padaro universalų norint prijungti įrenginius su tokiais pačiu garso lizdais.

Bendrai, StarTech.com 1 pėdos plonas 3.5 mm tiesinis stereo garso laidas yra praktiškas ir patikimas sprendimas jūsų garso įrenginiams prijungti, siūlantis patogumą, atsparumą ir aukštą garso perdavimo kokybę.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €1.86 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.pc21.fr

www.pc21.fr

STARTECH .COM CâBLE AUDIO STéRéO SLIM 3,5 MM à ANGLE DROIT €1.86

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
AWG laido dydis 30
Dangos medžiaga Polivinilo chloridas (PVC)
Produkto spalva Juoda
Jungties kontaktų dengimas Auksas
2 jungties forma Kampuotas
1 jungties forma Kampuotas
2 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
Jungtis 2 3.5mm
Jungtis 1 3.5mm
Kabelio ilgis 0,3 m
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 12 g
Pakuotės aukštis 7 mm
Pakuotės gylis 220 mm
Pakuotės plotis 128 mm
Svoris 9 g
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 85189000