Logitech Tap Scheduler

Gamintojas: Logitech

Modelis: 994-000163

EAN: 5099206102231

Logitech Trimetų pratęsimo garantija - „Tap Scheduler" yra vertingas papildymas jūsų Logitech „Tap Scheduler" įrangoje. Ši garantijos pratęsimas, kuris buvo sukurtas siekiant užtikrinti ramybę ir puikų palaikymą, užtikrina, kad jūsų įrenginys bus apsaugotas trijų metų ilgai.

Ši garantija yra skirta specialiai Logitech „Tap Scheduler" ir jums siūlo plačią apsaugą bei patikimą pagalbą neatidėliotinų problemų ar techninių sunkumų atveju. Nesvarbu, ar tai būtų aparatūros gedimas ar programinės įrangos trikčiavimas, galite būti ramūs žinant, kad Logitech už jus pasirūpino.

Ši garantija pratęsia jūsų Logitech „Tap Scheduler" tarnavimo laiką, leidžia naudotis jo savybėmis ir funkcionalumu ilgesnį laikotarpį nesijaudinant dėl netikėtų remonto išlaidų. Investuodami į Trimetų pratęsimo garantiją, galite mėgautis savo Logitech „Tap Scheduler" žinant, kad turite patikimą gamintojo palaikymą.

Ši garantija apima jūsų Logitech „Tap Scheduler" tris metus, suteikdama pakankamai laiko visiškai išnaudoti jo potencialą. Ji prideda papildomą apsaugos lygį tam, kad galėtumėte sutelkti jėgas ir veikti, nesijaudindami dėl įrangos staigių gedimų. Pasitikėdami Logitech patikima kokybe ir patikimumu, galite būti tikri, kad jūsų Logitech „Tap Scheduler" yra saugioje vietoje.

Patobulinkite savo Logitech „Tap Scheduler" patirtį su Logitech Trimetų pratęsimo garantija ir užtikrinkite, kad galėsite nepertraukiamai dirbti ir gauti pagalbą, kai tik reikės.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €212.50 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
xmarket.lv

xmarket.lv

Logitech LOGI Three year extended warranty €212.50
www.pure-gaming.fr

www.pure-gaming.fr

LOGI Tap Schedule 3y extended warranty €221.90

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Suderinamumas Logitech Tap Scheduler
Gaminio tipas „Addon“
Metų skaičius 3 metai